夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我老公聖誕收到支刻有佢同佢前女友個名既筆......

我老公聖誕收到支刻有佢同佢前女友個名既筆,

我應該點 ? :evil:
[img align=right]C:\Documents and Settings\pangpang\My Documents\My Pictures\2004-02-19, BB[/img]

別墅

Re: 我老公聖誕收到支刻有佢同佢前女友個名既筆......

咁係未佢前女友送架? 佢收到有乜反應?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Re: 我老公聖誕收到支刻有佢同佢前女友個名既筆......

當無事發生 ~~

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

乜個女人咁乞人憎o架! 人哋都結咗婚, 仲想點???

禁止訪問

侯爵府

咁你哋結咗婚幾多年呀? 點解仲寃住哂架? :-x

大宅

當無事發生! ( same with stkyo )...
我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

大宅

直接問老公有乜感覺,
睇佢點答............. :-|

子爵府

andreaaaa782004 寫道:
問佢係咪仲同前女友聯絡

我都會贊成, 唔想擺係個心度..........

別墅

是他前女友送的嗎?他知道你發現了嗎?如果是,就好好同他談一下,不要放在心裏不說,自己估嚇估嚇就不好啦。

男爵府

係我就靜雞雞掉左佢支筆, 你吾使出聲架, 等佢以為自己吾知幾時吾見左咪得囉, 佢身有屎, 佢吾敢問你, 最緊要你忍住吾好露出馬腳.

大宅

同意,我都會收埋,如果佢緊張呢就開壇,
如果無事就遲的掉左佢羅.

monalam 寫道:
係我就靜雞雞掉左佢支筆, 你吾使出聲架, 等佢以為自己吾知幾時吾見左咪得囉, 佢身有屎, 佢吾敢問你, 最緊要你忍住吾好露出馬腳.
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

複式洋房

我都經歷過尼一刻,不過對方送果支筆就冇刻名,但係係佢地年幼時送過的同款parker鋼筆。

如果當冇事發生,佢唔知妳知,大家可能仲可以好似以前咁對待大家。

如果問清楚佢,佢唔認,妳都耐佢唔何!如果妳老公係火爆形,仲可能換成一大堆傷害妳的說話。

不過既然妳都知道,問他與否(當然妳自己決定啦),妳都會承受很多的心理壓力啊!

take care!

大宅

扮若無其事, 私底下留意妳老公仲有冇
同佢前女友聯絡, 如果冇, 可能只係留
個紀念都未定, 如果有, 妳大可叫妳老
公約佢出來飲嘢, 當面多謝佢, 等佢知
妳已經知道送筆嘅事, 等佢知難而退o

男爵府

問清楚老公吧!!
一係...就當冇事發生過

翡翠宮

sunflower:
你係點樣發現呢支刻有你老公同佢前女友個名既筆呢???
如果佢完全無刻意收埋,即係佢根本無心穩瞞你喇!!!

禁止發言

該用戶已被刪除

大宅

搵個適當時候去問
☆以上純屬本人立場☆

大宅

其實係我老公比我知道支筆ga存在,當時我都好嬲,覺得個女仔不知所謂,唔知醜,寃住晒........下删一千萬字
:evil: :evil:
我仲想即時刮花支筆上面ga名,但比我老公阻止!我都唔知點解佢咁緊張,總之佢(月)緊張,我就(月)忟...... :evil:
我而家唯有當無(是),平常心law.....
[img align=right]C:\Documents and Settings\pangpang\My Documents\My Pictures\2004-02-19, BB[/img]

首頁

尾頁

跳至