想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Causeway Bay 女中e!

BK 姊妹:
Hello! 我係新丁一名,請多多指教!

我都係同好多BK姊妹一樣,好唔好彩,我喺10 Dec 04小產咗!
超級、極度唔開心,喊到亞媽都唔認得。

依家開始睇中e調理身體,我見個網好似好多人想揾一D中e既資料,so,小妹都提供自己睇開嘅中e比大家參考一下

佢叫何麗容,係女中e,好有耐性,好細心,唔算太貴,診金$60,"汁"藥另計。

我有好多朋友都係睇佢,小至傷風感冒,大至糖尿高血壓(唔知絕症得唔得?)都難唔到佢,更何况調理身體呢!

小妹只想同大家分享一下,並無任何企圖,如大家有其他中e資料,不防上嚟嗲吓

民房

Re: Causeway Bay 女中e!

There's one doctor (Chinese Medicine) called Dr. Yip Zhin Sang is very good especially for women. His clinic is located at the back of times square. (if you knows where the sushi restaruant is, just a few shops in front of the rest. and you can see the chinese medicine shop)

別墅

vickylui0421,可以告訴我女中醫的地址嗎?

大宅

wongleelee:

唔好意思,咁遲先覆你! ?-( ?-( ?-(

佢註診在一間叫"保安和藥行"嘅舊式藥材舖裏面,係註冊中e師。Time Square 鐘樓附近,地舖嚟,好易揾! :mrgreen:

診症時間:一至六~~09:30-13:00 , 15:30-19:00
星期日休息

你有冇睇過其他中e?

別墅

vickyliu0421,

唔該晒你呀!我無睇過其他中醫呀。

首頁

尾頁

跳至