想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: **Bi Li Ba La 齊齊傾, 大家交流下生仔心得丫 [Part 7]**

wongming

咩 呀 , 我 係 到 鞭 察 下 你 丫 麻 。 。 。 拿 ~~~你 返 屋 企 又 鞭 察 下 你 愛 人 , 咁咪 事 半 功 倍 囉 。 。 。

WongMing 寫道:
winnie.....嘩,唔係化,妳咁樣鼓勵人法嘅? :tongue:

子爵府

Re: **Bi Li Ba La 齊齊傾, 大家交流下生仔心得丫 [Part 7]**

winnieyiu 寫道:
wongming

咩 呀 , 我 係 到 鞭 察 下 你 丫 麻 。 。 。 拿 ~~~你 返 屋 企 又 鞭 察 下 你 愛 人 , 咁咪 事 半 功 倍 囉 。 。 。

winnie,

妳去加拿大都咁樣鞭 察 下 你老公wor

子爵府

JOJO

可 能 係 佢 鞭 察 我 咋 ~~~

子爵府

winnie.... 我鞭.....

子爵府

JOJO

可 能 係 佢 鞭 察 我 咋 ~~~

winnie,

妳老公邊敢

子爵府

WongMing 寫道:
winnie.... 我鞭.....

haha...原來一多幾個會係咁攪笑

子爵府

JOJO

哈 ! ! 你 都 咪 話 , 佢 為 求 達 到 目 的 , 咩 野 吾 敢 呀 。 。

喂 ~~~似 乎 你 同 wongming 好 enjoy d 新 icon 渦 :wink:

jojoebebe 寫道:

winnie,

妳老公邊敢

子爵府

JOJO

喂 ~~~似 乎 你 同 wongming 好 enjoy d 新 icon 渦 :wink:

winnie,

妳冇聽過新屎坑MEI

伯爵府

wow! 就快又跌落街la! 我拉拉拉拉.........

伯爵府

Good morning Everybody!

子爵府

早 晨 呀 911, 今 朝 點 呀 , 好 似 好 風 酥 渦 。 。
2日 無 見 imcc 吾 知 佢 又 點 呢 ? ? ?-(

大宅

好媽媽勳章

Hello 各位sister,

我努力了好多好多個月頭,終於........bingo左啦!!! 真係唔知講????好,總之多謝各位sister的鼓勵及支持,謝謝各位!!!

要特別要鳴謝:sirlam, winnieyiu, jojoebebe, mingwong.......多謝你地呀!!!!!

*kitty*
最喜歡行街街,開心快樂喜洋洋!! ;-)  ;-)

子爵府

winnie,

有新icon 玩梗係風 酥 妳唔風 酥mei

子爵府

kitty,

妳太客氣la ~ 我好登妳開心

子爵府

kitty

好 戥 你 開 心 呀 , 吾 知 你 仲 記 吾 記 得 , 係 你 介 紹 我 係 青 衣 城 買 探 熱 針 架 , 差 吾 多 本 年 倒 唶 , 你 都 吾 洗 好 耐 ~~~~~不 過 我 就 ~~~革命常 未 成 功 , 我 仲 努 力 緊 ~~~~哈 哈 , 應 該 係 ~~~我 地 ! :tongue:

子爵府

JOJO

係 呀 , 係 呀 , 新 屎 坑 都 有 3日 香 啦 ~~~可 ~~~! ! 我 地 計 續 風 酥 囉 ! !

winnie,

有新icon 玩梗係風 酥 妳唔風 酥mei

子爵府

winnie,

妳駛乜氣餒, 妳正開工次數小之ma 妳放心la, 妳四月去canada , 5 月會帶多個b 返黎gar la.

伯爵府

winnie,

我都唔係瞓得好好呀! 昨晚心情好down 呀! 但又唔知點解wow! 所以上 bk 上到差唔多1點呀!

子爵府

JOJO

我 都 係 咁望 呀 , 但 係 ~~~~~呢 d 野 , 吾 係 想 就 有 囉 ! :-|

winnie,

妳駛乜氣餒, 妳正開工次數小之ma 妳放心la, 妳四月去canada , 5 月會帶多個b 返黎gar la.

子爵府

JOJO

係 呀 , 係 呀 , 新 屎 坑 都 有 3日 香 啦 ~~~可 ~~~! ! 我 地 計 續 風 酥 囉 ! !

winnie,

梗係

首頁

尾頁

跳至