意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 51|主題: 127532

有無係入境處返工的媽咪及爹地可以幫到我呀?

複式洋房

國民生產總值:368

有無係入境處返工的媽咪及爹地可以幫到我呀?

10/1/04我經agent請印印,agent話如果有人係入境處辦事就可以係新年前批出,唔知有無好心人無條件幫我呢,如有請即
PM給我,而我就即fax一封追速信給你,只要交比有關部門打個招呼就可.Thanks!

別墅

國民生產總值:790

Re: 有無係入境處返工的媽咪及爹地可以幫到我呀?

唔係馬? 咁鬼易! 走後門? 唔信佢!

民房

國民生產總值:41

如有特別理由,可以寫信寄往入境處,要求儘快批出Visa。我以前試過,入境處收到信後會電話聯絡,然後叫工人到入境處取Visa(工人已在香港),比原定時間快了十天。

複式洋房

國民生產總值:368

Mimi2
可唔可以提供入境處地址及Fax.no.比我呢.Thanks!

大宅

國民生產總值:4045

我都想知道個fax no.呀!

複式洋房

國民生產總值:457

Fax No. 21579181.

別墅

國民生產總值:698

如果你真係跟agent的方法去做, 可能會觸犯[防止賄賂條例]第3條. 你只可寫信去入境處陳述你的要求, 會否加快,職員會看情況考慮.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.