親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

長隆野生動物園, 日間和夜間是否要分別買票

長隆野生動物園, 日間和夜間是否要分別買票, 仔仔三歲晚上是否很驚, 小孩會否太累
:idea:

大宅

Re: 長隆野生動物園, 日〝M夜間是否要分別買票

長隆動物園要下午四時才開門的,所以只有一種門票。如想日間去動物園,就只可以去番禺香江動物園了。

男爵府

Re: 長隆野生動物園, 日間和夜間是否要分別買票

我都想問: 長隆夜間野生動物園會唔會好黑o家? 我仔仔四歲, 好怕黑, 唔知會唔會驚呢? 請問有冇人去過?

大宅

I just took my 2 1/2 yrs. old son to Chime Long Night Zoo. It was rather dark when we traveled on the train. However, my son was not afraid. Maybe because he is not afraid of darkness at home and I held him tightly during the train journey. But I don't think children can see the animals clearly because it was too dark to locate where the animals are.

大宅

PACMA, 你仲未去ar? 我前晚返左黎la. 如果去最好早d 入場 (4:30pm 開), 趁天未黑坐左火車同行一轉先. 第一班火車開6pm. 天黑後真係睇d 野都唔清楚, 個show 8pm 開始, 不過我地睇唔夠10min 已經悶到唔睇.
晴晴媽媽

首頁

尾頁

跳至