意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 126|主題: 124180

塊面又紅又熱又脫皮,有嘜野可以急救呀?

別墅

國民生產總值:807

塊面又紅又熱又脫皮,有嘜野可以急救呀?

唔該!
彤彤个人網頁[img align=left]http://image.go2hk.com/image/27/74/71/bb2.jpg[/img]

子爵府

國民生產總值:11065

Re: 塊面又紅又熱又脫皮,有嘜野可以急救呀?

知唔知咩原因先?敏感 or 太乾?
If 太乾快D急救補水先啦...水份mask呀,stop有酒精的skin care.原始D改用俄羅立英.

民房

國民生產總值:1

aloe gel is very good

別墅

Hi garon:

我霖係太乾喎,因洗澡後我立刻餵粥給BB吃,塊面就乾到脫皮。

彤彤个人網頁[img align=left]http://image.go2hk.com/image/27/74/71/bb2.jpg[/img]

別墅

Hi fitfitbabybaby,

我屋企有Nu Skin的aloe gel,但無效兼敏感,流眼水呀!

fitfitbabybaby 寫道:
aloe gel is very good

男爵府

國民生產總值:9032

環保接龍勳章

我用緊隻特效保濕美容液真係好用. 只需早晚潔面後滴三滴.再加面霜, 如果皮膚敏感的話.可只用這保濕液. 眼部可用。我在這乾燥和冷的日子裏. 再加上我每日都開暖爐. 但我的皮膚就只有面部不會乾. 身體就要不停補充潤膚霜了,雖然這保濕液看似有點貴.但四百多元可用二個月左右. 而效果又好的. 我覺得就一點都不貴了。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

國民生產總值:3274

Harry媽,
咁你用緊ge係mud野牌子保濕美容液呢?

大宅

國民生產總值:4137

fitfitbabybaby :

您好 :mrgreen:
您也是愛用蘆薈的?
我也覺得非常有用,而$好ok

珍珠宮

國民生產總值:34736

Harry媽,
請問你用咩牌子?!

男爵府

國民生產總值:9032

環保接龍勳章

我用緊Artistry
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.