跳至

首頁

尾頁

大宅

不如暫定9月12好唔好啊....如果9月尾...有D媽媽都差唔多36周喇....一個人出街好似危險D~~

大宅

唔知有冇d 上樓cafe 可以俾我地坐得舒舒服服既呢?
大家提議下丫!

大宅

嘩! 今日大家都好踴躍發言, 我追左好耐先追番哂d post呀!

我今日去左護協買野, 買左思絲樂乾棉, 棉花球同棉花棒, 最重要係買左一套bb床上用品! 屋企而家d bb野已經堆到好似一座小山咁喇~mouth:

洋房

大家都買緊bb用品,咁開始預備'走佬袋'用品未?

大宅

原帖由 miumiu29 於 09-8-14 17:29 發表
我都聽人講過陀女多數會win,陀仔多數會輸...都唔知係咪!!

我係陀仔, 有左到而家只係中過一次 $ 20 六合彩咋, 以前一個月最少都中一次 $ 20 架 ~~

大宅

原帖由 monmuifamily 於 09-8-14 18:03 發表

我忍唔到..一開就食哂...哈哈....

我都係呀, 一定冇得剩 ~~~

大宅

原帖由 大貓貓 於 09-8-14 21:30 發表
大家都買緊bb用品,咁開始預備'走佬袋'用品未?

走佬袋買左網褲同床墊其仔野未買 ~~

大宅

我想問下大家會唔會去下星期六既講座, 我仲想問下之前去左呢個講座既媽咪覺得有冇用 同講咩架 ? 因為o個日未必去到想知道個內容有冇用先 ~~~

洋房

原帖由 babeBBDoll 於 09-8-14 21:42 發表

走佬袋買左網褲同床墊其仔野未買 ~~

我都諗住買網褲,咁要買幾多條?係可以洗or要即棄?

大宅

原帖由 babeBBDoll 於 09-8-14 09:46 PM 發表
我想問下大家會唔會去下星期六既講座, 我仲想問下之前去左呢個講座既媽咪覺得有冇用 同講咩架 ? 因為o個日未必去到想知道個內容有冇用先 ~~~

你講緊嘅系邊到嘅講座啊?

大宅

報到...

大宅

原帖由 koey5 於 2009-8-14 18:20 發表

我諗要去d坐得舒服既地方...例如tea buffet 或者cafe???

tea buffet正喎....

大宅

原帖由 babeBBDoll 於 2009-8-14 21:46 發表

係咪係童軍總會聽那個,我上次有聽過,我覺得講餵母乳那part唔錯,幾有用,因為我咩都唔識,但最緊要同老公去,因為d老公個腦係空白,佢聽完實好過你叫佢去睇書.同埋有問題可即場問dr.

別墅

原帖由 LeungBBB 於 09-8-14 22:26 發表

tea buffet正喎....

如果tea buffet, 我地可以用雀巢會送既富豪香港酒店假日tea buffet 優惠劵呀~
星期六, 日 及公眾假期 3:30pm-5:30pm 供應
成人HK$88 (Original Price hk$158)
有效期至 9月30日

時間o岩o岩好呀 ~~~~

1張劵最多可以18個人用, 我有1張..... 仲有冇mami 有呢? 我地可以分開book table 咪可以join好多人 囉!

大宅

原帖由 大貓貓 於 09-8-14 21:49 發表

我都諗住買網褲,咁要買幾多條?係可以洗or要即棄?

網褲係吉豬島買 $ 54 /6條 1 pack, 有媽咪話著完可以洗再著 ~~

大宅

原帖由 LeungBBB 於 09-8-14 22:34 發表

係咪係童軍總會聽那個,我上次有聽過,我覺得講餵母乳那part唔錯,幾有用,因為我咩都唔識,但最緊要同老公去,因為d老公個腦係空白,佢聽完實好過你叫佢去睇書.同埋有問題可即場問dr. ...

係呢個講座呀, 除左母乳仲有講咩架 ??

別墅

原帖由 LeungBBB 於 09-8-14 22:34 發表

係咪係童軍總會聽那個,我上次有聽過,我覺得講餵母乳那part唔錯,幾有用,因為我咩都唔識,但最緊要同老公去,因為d老公個腦係空白,佢聽完實好過你叫佢去睇書.同埋有問題可即場問dr. ...

我都報左,但收唔到任何資料,係唔係代表已經full左,唔收我呢???

小B女~~

別墅

原帖由 吉豬B 於 09-8-14 21:22 發表
嘩! 今日大家都好踴躍發言, 我追左好耐先追番哂d post呀!

我今日去左護協買野, 買左思絲樂乾棉, 棉花球同棉花棒, 最重要係買左一套bb床上用品! 屋企而家d bb野已經堆到好似一座小山咁喇~mouth: ...

你老公有冇陪你去呀???你個肚咁大,真係要小心出入喎。

小B女~~

大宅

我今日睇完中醫去咗旺角間荷花,發現佢D教湊B書仔真係幾有用喎。我買咗3本,有講護理,清潔,唔同季節穿衣,餵奶,戒片,戒奶,常見健康問題,仲有好多好多....得閒做定功課都好呀。大家留意下啦!

大宅

我仲係荷花睇中咗一架車仔﹣graco citilite R, 幾輕身,可單手摺埋,兩個方向推都得,360旋轉車輪,由0﹣4歲。我覺得幾啱用呀,原價$1999, 以家好似$1400-1500

http://j-kidz.com/Catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=2_67&products_id=228

首頁

尾頁

跳至