意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 17|主題: 133506

[搵食推介] bk既媽咪真係冇介紹錯(永年車仔麵)

子爵府

國民生產總值:13015

好媽媽勳章 醒目開學勳章

bk既媽咪真係冇介紹錯(永年車仔麵)

元朗永年車仔麵真係好正 多謝之前報料既媽咪!
昨天第3次去揾,終於找到永年啦!好搞笑,一入去我一輪咀咁叫送,個呀姐話唔記得喇麵尼先叫送呀!咁難先入元朗一次米叫多d送,魚蛋,豬皮超正,羅白入晒味,雞尖,雞翼正到最難忘,加埋腸粉,魚蛋,$30都抵食 :mrgreen:

禁止訪問

國民生產總值:30345

Re: bk既媽咪真係冇介紹錯

別墅

國民生產總值:908

好抵好抵
:-D :-D :-D

子爵府

國民生產總值:13990

近住邊度ar??? 麻煩妳可以講多一次地址ma??

子爵府

jojoebebe

係元朗警署後面,元朗商會中學對面呀!

子爵府

國民生產總值:13990

穎穎媽咪,

唔該晒

男爵府

國民生產總值:5835

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我好鐘意食佢o既雞翼.

如果喜歡食辣者,佢哋秘制辣醬好正o架!

男爵府

國民生產總值:9822

好媽媽勳章

係呀! 佢d辣汁真係好正式 ,佢

子爵府

係呀!我第一次試都中左招,我同老公一路食一路流鼻涕呀

下次要少d辣啦

別墅

國民生產總值:877

嘻嘻,唔知個個報料媽媽係唔係我呢
個位媽媽又係話入元朗搵過但搵唔到架~唔知係咪穎穎媽咪呢??我寫到好詳細教人去架~!!哈哈~
以前讀書都成日去食lunch,不過要逼哦~但就真係好正 少辣已經好正喇~
我老公仔食左成十幾年,由細食到大,佢話而家冇咁好食,以前仲好食 我都好想時光倒流,食過咁好味既車仔面,夫復何求呢
過去的留不住, 未來的難預測, 守住現在,當下即是~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.