嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有否安圍攔於

請問有否安圍攔於
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid154/p2a082330a6c8d5c66345ff7f577c1a3b/f57840fd.jpg[/img]

男爵府

Re: 請問有否安圍攔於

very good.
冇門欄都唔知點看得住佢唔入廚房&廁所。

民房

Yes, available at EUGENE CLUB CENTER

複式洋房

WHERE IS EUGENE CLUB CENTRE? HOW MUCH FOR THE GATE? THANKS!

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid154/p2a082330a6c8d5c66345ff7f577c1a3b/f57840fd.jpg[/img]

男爵府

EUGENE CLUB CENTRE=荷花親子中心

除左荷花外,好多地方都有,0/3 Baby, pumbs to babe, jusco, wing on。最好睇多幾款,親手試下至買。

複式洋房

THANK YOU, I THINK I WILL GO TO JUSCO TO TAKE A LOOK FIRST.

大宅

我open kitchen冇得按,焗住一早教佢吾好入kitchen,教到架wor。Bathroom door就常關。

複式洋房

I will teach him the dangerous situations in Kitchen, but meanwhile, before he starts to understand what I mean, I would like to provide a safe environment to him. He is now 1 year and 1 month old.

大宅

我用緊0/3 baby, 唔太貴又會自動關門, 3百多元.

大宅

廚房及廁所都有裝,因為亞仔好百厭,所以覺得非常好用及有用,我係趁荷花做推廣時買,金屬質料&開左後會自動關門,每個約$220。
買邊隻牌子都好,最緊要check清楚門內框闊度,以我個case為例,因為門框比一般細,好多牌子(如0/3 baby或玩具反斗城賣個d)全部都唔岩,相對黎講選擇較為少

洋房

最好加番門攔la,bb走吾到入廚房安全好多ka..
開心只是一種態度, 一種睇法, 用不同的心態會有不同的效果, 朋友, 你是每事埋怨還是每事感恩? 快樂與否, 取決於你自己啦!!!

男爵府

有時係教唔聽呢,你越唔比佢入去,佢越好奇越想入,一有機會就走入去。
吹脹!

tt2001 寫道:
我open kitchen冇得按,焗住一早教佢吾好入kitchen,教到架wor。Bathroom door就常關。
:exclaim:

禁止訪問

複式洋房

I went to Jusco and 0/3 Baby brand has three styles, ranges from $339 to $459, I need to measure the door opening's dimension first.

首頁

尾頁

跳至