嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有無媽媽給BB食Meadjohnson Vi-Sol(Drop) 營養水?

如題, Thanks!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 請問有無媽媽給BB食Meadjohnson Vi-Sol(Drop) 營養水?

我都有架,係醫生開俾我食架!佢話我個女成日病,食下會增

男爵府

Re: 請問有無媽媽給BB食Meadjohnson Vi-Sol(Drop) 營養水?

因我呀仔係早產B,醫院都有開比我呀仔食,不過食左倆支後就無再食,醫生話唔再需要

大宅

我bb都有食, 係醫生開比佢的. 我問過屋企個藥劑師, 佢話可以keep住比bb食, 幫佢增強抵抗力, 冇咁容易病.

大宅

我亞囝又係早產b, 醫生亦有開比我亞囝食, 由兩星期大開始食, 食到六個月大時無再食。

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

RebeccaChan 寫道:
我囡囡冇セ野食唔食得,係咪要醫生開?
Thank You

唔係架,你可以係藥房買到架,大概幾十蚊一支!
我個醫生就話呢d係好似維他命咁,增強抵抗力。
不過我自己覺得好酸,所以我開稀俾阿女當水飲,我想問下你地點俾BB食架?

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

我bb一個星期食一次到啦~~!

首頁

尾頁

跳至