懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

預產期過了

唉!預產期16/1已經過左啦,仲係無動靜,我唔想催生,因為我想經歷下見紅,穿水,因為第一胎個陣已經係催生,唔想第二胎又係咁!!
嘉嘉

大宅

Re: 預產期過了

聽人講..第二胎會遲呀,唔知你唔係呢? ?-(

子爵府

我快25�1,都係第二胎,但第1胎係早.he he

別墅

My due date is 26 Jan. Now on maternity leave and waiting for the baby's delivery.......

Are you excited?

子爵府

都會,最煩悶d人問仲未生得,我係2bb 你呢?

複式洋房

yeah, my due date is 25 also..and waiting for the 2nd baby's coming..my 1st one is late also...sigh...!!

男爵府

[size=small]kaka
[size=xx-small]你唔好咁擔心啦∼∼可能係bb自己覺得未係時候呢??咁醫生點同你講呀∼∼有冇見意你催生呀??咁有係呀∼∼個個女人都想試
★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

別墅

我既due date 17號呀, 到家陣都未有動靜.....好心急呀!!

別墅

i am the 2 baby too!
★各位好!我叫盈盈豬★ 盈盈video 《我係2004年2月28日,係屯門醫院出世》 盈盈豬趣味小天地 <------相簿

首頁

尾頁

跳至