嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想統計,5個半月大飲幾多安奶 ??

如題 !!

男爵府

Re: 想統計,5個半月大飲幾多安奶 ??

My bb drinks 34oz of milk everyday, however, I _dilute_ (沖稀D) the milk, i.e. I did not add water at the 1:1 ratio, I use 3:4 for milk:water, e.g. 6 spoons of milk powder with 8 oz of water (it should be 8 spoons of milk powder for 8oz of water if not diluting). So, 34 oz of milk is actually around 26 oz if not diluted. Is it clear????

別墅

我亞仔四個半月。
一餐飲 7 安,臨訓前一餐開 7 安奶,用兩安開米糊(有時加波菜糊)食晒飲埋。

民房

我個B剛4個月大, 但只飲5-6安奶, 一日5餐.
是否太少??
?-( ?-( ?-( :mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章

BABYPUI ,
我個囝一日飲多數4餐, 每餐食7安, (開了之後有8安),
總共28安左右!!!

別墅

My BB is also 5.5 moths old. She doesn't like drinking milk altely, just around 5-6 oz per mea, 4 meals each day. But she likes eating rice cereal a lot, so I gave her 2 times each day and about 1/3 of a baby bowl each time. Is that too much cereal?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個囡宜家一日飲28oz。

別墅

我仔仔而家每日就食30oz.

洋房

我BB响5個月大時已經飲200ml。 :wink:
我係胡凱蔚Erica,2004-03-22在QEH出世,身高97cm,體重有47磅。

大宅

各位mummy...

唔好意思....我路過的...哈哈

我囡囡而家3個半月...(由佢3個月開始已經每餐食 7 OZ)(一日食4餐) ....但佢好似食完7 OZ都唔夠咁....但我冇再強加佢..怕佢太飽...

我囡囡係咪好大食呢 ?

別墅

我b仔二個半月大,一日六餐,每餐六安

珍珠宮

好媽媽勳章

我好擔心啊~我仔仔一日飲4-5(今日仲少...只飲左3餐)餐.....5oz左右.....但佢已經7個月大~help!!!!

別墅

我個囝一日4餐奶(飲7oz), 一餐糊仔

大宅

我bb5個半月大每餐飲5-6安奶,一日食6餐

首頁

尾頁

跳至