心聲留言

跳至

首頁

尾頁

洋房

is he thin?

my baby is 1 yrs old now..but he has only 23 pounds..is he thin?? ?-(
該用戶已被刪除

Re: is he thin?

大宅

你個b都唔瘦,我個女13個月既時候得22磅幾,健康院d姑娘都話佢係中上既size

洋房

我囡囡而家 18個月, 都係得 20磅咋, 你個仔仔都 ok啦!

開心只是一種態度, 一種睇法, 用不同的心態會有不同的效果, 朋友, 你是每事埋怨還是每事感恩? 快樂與否, 取決於你自己啦!!!

子爵府

你仔仔一d都唔瘦,我囡囡而家就黎23個月都係得23-24磅。我個成日都比人話比又瘦又細粒嫁,雖然都會有時唔開心,但一句講晒,只要健康,正常開心就已經好好。就算比較肥同高大但又成日病又如何?

子爵府

babykel,
我個女依家一歲,又係22.4磅, 姑娘話係中上size, 好多人見到我個女都話佢肥妹添啦, 不過其實得塊面, 但都唔可以話瘦, 咁既size幾好呀! 我希望我女keep個條線成長, 健健康康。
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

首頁

尾頁

跳至