意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 78|主題: 124139

Physical健身

男爵府

國民生產總值:9250

Physical健身

請問有無人o係o個度玩開?因為而家見到個promote用渣打咭分期2年會費只需1年價錢,$250x12(頭一個月free)即係比11個月=$2750可以玩24個月,仲送240健康舞,但一定要o係彩星中心或喜來登及自選一間分店(沙田除外)

請問o個度o的設施如何,有無一間分店係女賓部?

大宅

國民生產總值:4137

Re: Physical健身

happyvv :

您好 !!!!

我本身都是它的會員。 現在月費約170。一次過簽了十四個月約有 :

每月十堂健身舞 (您可選做yoga / 太極班等)

CauseWay Bay for female.

其實, 我自己覺得它的服務水準及$都好合理。
絕對唔會做做下會加您加! 作風都幾老實。
我自己就嬤滿意啦
:mrgreen: :mrgreen:
*我自己是在quarry bay 做的

大宅

國民生產總值:2856

請問physial 除了CauseWay Bay & quarry bay有店分, 仲邊到有 ? 我星期日去沙田好似已經唔見咗間野喇, thanks.

男爵府

國民生產總值:6786

好媽媽勳章 畀面勳章

Do you mean you can't find it in the building near Ikea? It was moved to Shatin New Town Plaza near the Shatin KCR bor!

男爵府

maggie0930

唔該晒你,咁銅鑼灣o個間唔知大唔大呢?我都仲諗緊join唔join,因為又驚自己3分鐘熱度
maggie0930 寫道:
happyvv :

您好 !!!!

我本身都是它的會員。 現在月費約170。一次過簽了十四個月約有 :

每月十堂健身舞 (您可選做yoga / 太極班等)

CauseWay Bay for female.

其實, 我自己覺得它的服務水準及$都好合理。
絕對唔會做做下會加您加! 作風都幾老實。
我自己就嬤滿意啦
:mrgreen: :mrgreen:
*我自己是在quarry bay 做的

複式洋房

國民生產總值:421

happyvv,
there are many centers ga! e.g. mei foo, TST (彩星,喜來登), tuen mun, shatin, tsuen wan, kornhill, causeway bay (利舞台,伊利沙伯大廈). i usually go to mei foo, the center is very small, but it is close to my house.
if u r not sure u want to join it or not, u can try 7日試玩 (not include aerobic class). have u got any friends who joined Physical? u can ask him/ her to bring u there. u can try 7日試玩 and see whether it is suitable or not~

大宅

原來搬咗去連城廣場, 我仲以為個到只係賣告白, 傻傻地!!
咁你地又有無人係沙田間店做開gym 或facial ? 地方服務又好唔好尼 ?

水晶宮

國民生產總值:51738

2018復活節勳章 2018勳章

maggie0930,
唔好意思,因為我都想join physical , 所以入來搭訕呢~請問你「月費約170。一次過簽了十四個月」這是因為你係舊會員才有呢個價嗎? 我沒有渣打卡,唔知重有冇其他卡有優惠呢? 係咪有分期架? 還是一定要一次過俾晒?

causeway bay for female , 係咪「利舞台」o個間呀?
環境舒適嗎? 平日放工時段多唔多人去架?

唔好意思,問了咁多問題....
Childhood is journey, not a race.

男爵府

是是但但 寫道:
maggie0930,
唔好意思,因為我都想join physical , 所以入來搭訕呢~請問你「月費約170。一次過簽了十四個月」這是因為你係舊會員才有呢個價嗎? 我沒有渣打卡,唔知重有冇其他卡有優惠呢? 係咪有分期架? 還是一定要一次過俾晒?

causeway bay for female , 係咪「利舞台」o個間呀?
環境舒適嗎? 平日放工時段多唔多人去架?

唔好意思,問了咁多問題....

我見到廣告無渣打咭都有一樣既優惠,但就無得free頭一個月既供款囉

水晶宮

國民生產總值:51738

2018復活節勳章 2018勳章

happyvv,
謝謝你既解答呀!
咁你e+ join佐未呀?!
聽其他人講,個度都幾多人,可能要排隊玩機同沖涼呢!唔知銅鑼灣o個間係咪都有咁情形呢?!
Childhood is journey, not a race.

別墅

國民生產總值:652

我想問有冇人想join 沙田個間physical.

大宅

Hi Nonna,
其實我想join 沙田個間架,用渣打卡依家好低,不過我怕短期可能會有bb,做gym應該點尼?所以重15,16 ?-(
多d人join有jetso咩?你去過未?地方服務又好唔好尼 ? 多唔多人?

別墅

我以前去沙田個間但係响中央廣場( 舊址 ) , 全女賓. 現在沙田就男女仲要比入會費. 不過我以前有恆心2個半月減到10幾磅, 我都幾服自己, 好似返學咁操法!

大宅

你真好有恆心,咁依家尼?我覺得做運動同扮靚都好緊要,我都要積極d,唔好懶.
上嘌來bk就係有尼d好處,好多人都好正面,好有鼓勵性. 
係尼我嘅WORRY唔知有無人可以幫我解答尼

別墅

我生完bb之後都冇去, 現在都好肥 !所以咪搵個伴, 大家鼓勵吓吹谷自己囉! 妳住邊呀!

大宅

happyvv +yatyatmummy :

我講唔好意思就真!!!!

有時我會唔記得自己去過邊d topic。

我是join早期成日買廣告,話月費$149個隻。
(但實情要一次過簽14個月約+少少手續費, 每月 :arrow: $170到)不過, 我覺得$都ok!

銅鑼灣有兩間 : 利 + e利莎伯
以前就好多人, 現在冇去, 唔係太清楚。
**不過, 我自己覺得玩健身, 最重要
近自己的出入地方+$ 合理

(千其唔好勉強自己, 地點唔方便一定去唔長的)
d錢都係益晒人地

大宅

是是但但 :

我要向您講一萬個對不起 :exclaim: :exclaim:
我將您和別的朋友攪錯了, 真不好意思!!!!!!
是, 只有利舞台是 for female only.
我是找我的sales簽約的。
您一定要選純女性的?

洋房

國民生產總值:479

請問有無人知朗豪坊係咪開左間呀?

大宅

Hi Nonna,
其實沙田對於我來說, 話近又唔近, 回家仲要駁火車, 如果我收工之後去做gym嘅話, 返到屋企要成9點幾10點, 都唔知自己堅唔堅持得到.
我覺得生咗個仔之後, 自己好似無晒時間咁,唔係因為放唔底個仔,而係唔想老公頂晒咁辛苦
你尼? d時間點分配?

別墅

yatyatmommy,

妳所講我都同感, 我以前9點幾10點都可以, 但若果去我諗新年之後, 唔會每晚, 一個星期三晚啦! 妳呢?

nonna

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.