意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 13|主題: 149525

請問何處可買到吹氣沖涼盤比bb旅行用及價錢呢??thanks !!

大宅

國民生產總值:4661

2018勳章

請問何處可買到吹氣沖涼盤比bb旅行用及價錢呢??thanks !!

大宅

國民生產總值:3705

Re: 請問何處可買到吹氣沖涼盤比bb旅行用及價錢呢??thanks !!

chicco 有但 好貴
玩具反斗城都有,唔記得價錢. :mrgreen:

大宅

2018勳章

Re: 請問何處可買到吹氣沖涼盤比bb旅行用及價錢呢??thanks !!

thanks so much !!

大宅

國民生產總值:2079

反斗玩具城要將近夏天,先有果款可用作 bb 吹氣沖涼盤賣. :-|

大宅

2018勳章

thanks 2 mings!

子爵府

國民生產總值:13766

花園街,卓悅對面,即係響去新世紀條扶手電梯果度,
有幾間賣水泡 or 吹氣用品o既舖頭
我買過個吹氣浴盆 $29
不過第一次問價時個老闆話 $38
隔左幾日我再去問,佢話 $29,我就即刻買﹗

大宅

國民生產總值:2065

我有玩具反斗城吹氣沖涼盆, 用過一次, $15你要唔要?

大宅

2018勳章

thanks !!

複式洋房

國民生產總值:232

mothercare

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.