美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

知唔知人體內的大腸有幾多垃圾 ?

原來有廿幾磅............

如果可以去晒D垃圾, 可以輕好多磅......

大宅

Re: 知唔知人體內的大腸有幾多垃圾 ?

唔係卦 ?
我記得以前去大照腸, 前一日咪要飲瀉既水,
痾到清晒, 我仲睇住佢照, 真係乜都無.

但又唔見我輕廿磅 ?? ?-(

大宅

唔知....但係我食左一隻去脂肪....

真係痾d黃色o既野出黎........

大宅

好恐怖,那怎樣才可排去二十多磅垃圾.....

大宅

Mrs_chan,
你食 "但係我食左一隻去脂肪" 係咩黎架 ?
醫生介紹 ? 係唔係食咗就日日都有得 "all" ?

大宅

係纖維黎架....

痾出黎果d係 黃色浮係水面(似雞油咁)

痾得唔辛苦, 平時痾果d係沉.....

療程要食三個月....

tkoeasy 寫道:
Mrs_chan,
你食 "但係我食左一隻去脂肪" 係咩黎架 ?
醫生介紹 ? 係唔係食咗就日日都有得 "all" ?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

包埋D內臟就或者有廿幾磅!
仲有, 如果大腸真係有廿幾磅垃圾, 個人一早就中毒而死啦!

mrs_chan 寫道:

原來有廿幾磅............

如果可以去晒D垃圾, 可以輕好多磅......

男爵府

.係乜牌子,幾錢

大宅

sorry....更正...

係十幾磅 垃圾........

別墅

...可以教教點樣清嗎???

大宅

我係買產品食

Dreamy 寫道:
...可以教教點樣清嗎???

男爵府

我每天飲綠茶,有助清理腸胃及腸道暢通。含豐富維他命、礦物質及有抗氧化功效。健康又有益。
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

洋房

Mrs_chan,
Would you kindly give me more details. eg brand, how much, where to buy?

thanks. :-P

大宅

好媽媽勳章

mrs_chan ,
不如你post出黎話比大家知在邊度買同幾錢la,同埋係會唔會肚痛咁'柯'ga?

大宅

我係在馬來西亞訂返黎.....

一個月療程 : $ 2100
但可以買一個月療程食...
我都係試左一個月先再訂

要食三個月...

唔會攪肚痛...........

係好正常去廁所, 只係痾出黎既野, 好似雞油咁....

p.s : 我就黎又要再訂, 有興趣pm我....

一齊訂d運費平d......

首頁

尾頁

跳至