嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 呢隻BB手推車好冇用?賣幾錢呢?

我阿b一歲,依家仲坐緊combi

一d都唔覺得窄,又可以平訓,避震又ok,可以單手收/開車,3.9kg,一個人搭巴士(舊款巴士,無傷殘人仕位果種)都好方便!
我朋友個女兩歲幾(大碼b),坐上去都唔覺窄 :mrgreen:

大宅

katrina959,
請問你講哪款型號幾多?幾錢及在哪處買?

Thanks in advance!

katrina959 寫道:
我阿b一歲,依家仲坐緊combi

一d都唔覺得窄,又可以平訓,避震又ok,可以單手收/開車,3.9kg,一個人搭巴士(舊款巴士,無傷殘人仕位果種)都好方便!
我朋友個女兩歲幾(大碼b),坐上去都唔覺窄 :mrgreen: [/quote]

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

I want to know either!

子爵府

AngelyHo 寫道:
katrina959,
請問你講哪款型號幾多?幾錢及在哪處買?

我諗佢係指 combi ST-480:

[img align=left]http://www.combibaby.com/goods/babycar/img/misc/pic_wellflat_c52.jpg[/img]

但係單手摺起方面,可能第二摺要用身頂住一邊,因為 ST-480唔係「魔術手」Autokids!

大宅

係combi ST-480,$2480,依家好似平左幾百蚊,我之前換過好多部,都唔夠呢部方便

單手收車方面,就只可以對摺,不過我通常只會摺一下就算....因為搭小巴,如果兩摺,會厚左d,放響自己腳前會俾部車仔頂腳

有一部同呢隻型號差唔多,一樣係咁細部,又可以平訓$1700,但個轆幼d,因為我怕會容易落坑,所以費事慳果幾百蚊!

民房

Where c I buy it?

大宅

I also plan to buy this model in red color. Last Sunday, I went to Jusco shop, they only can offer 5% discount if you have the Jusco card, but the sales told me that they may be have special sales on end of February - less 20%. If you have time, please wait until end of February.

If anyone get the new for Sales from Jusco, please announce in BK. Thanks a lot.
Pekklesiu

大宅

我響新華買,好似有折,大約$2200

禁止訪問

民房

Re: BB車一問?

chicco 車
bb未滿月, 唔用住
架車好大

民房

Re: BB車一問?

我去荷花睇,佢地買好多graco車,反而combi就無...

jusco今日睇過,我見唔到你話紅色果架嘅?淨係得黃色果隻TM359咋wo,你響邊度睇架?

大宅

popo22,
你講果部bb車,我覺得唔可以平訓,bb大d就訓得好辛苦,成日"sir"落黎,如果係,你去睇下combi tm359,又平又輕,坐位都唔窄架,又全蓬,同埋可以平訓,但無st480咁細囉!
我見街好多人用!

你講果部都多人用,不過我見d bb訓到好辛苦!

大宅

popo22,
如果唔介意用二手車,呢部bb車好似係你想要果部,不妨考慮下~plz click here

民房

Popo22,

小鳥我結果去左護協買combi車,有catalogue揀,色同款好齊,都平,不過要訂,佢地個1week+有!

首頁

尾頁

跳至