嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

Pampers 棉柔尿片有紫色包裝的嗎?

如題 ~

男爵府

Re: Pampers 棉柔尿片有紫色包裝的嗎?

我用開個隻棉柔係有部份係紫色的,但唔係成包都係,所有棉柔都係咁樣綠綠有啲紫色.

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

馬騮女,
您用的是不是尿片褲

子爵府

我朋友話係轉o左紫色新包裝呀,不過我自己都未見過。

大宅

因為我在上水葯房買的...個包裝袋背景是成包紫色的...但買個時都問個sales係咪假嫁..(今本未見過?)...佢話轉o左新包裝...我信佢..返屋企另來睇o的質料好差...仲差過新出的超薄...咁我係唔係比人 騙o左呢?

禁止訪問

大宅

我上星期係藥房買左2包都係背景是成包紫色的,我冇懷疑過係假貨喎,質料唔覺有問題呀 ?-(
珍惜眼前人[/url]

大宅

我今日行過上水一間葯房啦...佢分別放O左2包尿片係到...話企係到個BB係真貨(背景是綠色的), 已我搵O左"品"買的都是企係到的BB(但背景是紫色的) 是水貨(即係冒牌貨)... 買比我間葯房仲要係上水有好多分店好大間的...佢都好無良買假貨比我~ 所以請各位BK 媽咪唔好好似我咁買到水貨啦... :cry:

禁止訪問

該用戶已被刪除

複式洋房

棉柔系列嘅紙尿片(Swaddlers)响加拿大係深紫色包裝

民房

我在藥房買的M碼Pampers都是深紫色包裝,84片裝,我問過藥房,話係韓國貨,我都有買過香港出的M碼Pampers,基本上差不多,但質地好似香港出的柔軟些

大宅

I called the 香港代理 of Pampers. The girl said the one in green + purple (or whole purple?) packing is made by Pampers but not be sold in HK markets. It's just 水貨 but not 冒牌貨 or 假貨。 It means this's really produced by Pampers but the 香港代理 doesn't take care if there's any problem with this. Similar to the 電器用品,there's no 保證 / 保養 / 售後服務 from the 香港代理 on 水貨。

首頁

尾頁

跳至