意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 143|主題: 122996

[攝影] 請問Canon C-350 zoom 數碼機二手價值幾$$呀?

洋房

國民生產總值:161

請問Canon C-350 zoom 數碼機二手價值幾$$呀?

有朋友話出讓,舊年買,只用左3個月,連64mb card, 佢話賣$800,我諗住買俾小朋友玩,學下影相,唔知抵唔抵買??

複式洋房

國民生產總值:254

Re: 請問canon C-350 zoom 數碼機二手價值幾$$呀?

印像中 Canon 無部數碼機是似 C-350 zoom 的。 會不會是Olympus 部三百萬像全自動數碼機 C-350 zoom。
[img align=right]http://images5.theimagehosting.com/P1040061-3s.JPG[/img]

洋房

Re: 請問canon C-350 zoom 數碼機二手價值幾$$呀?

hehe.........sorry.............攪錯左(已改番),係Olympus先真

洋房

請問有無人可以俾d意見呀???

大宅

國民生產總值:4412

我在yahoo見到有人現正賣400元.但冇人bid. 因為現在已出到c770.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.