在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~返工上網..哇哈哈~(Part 5)

蝦人架,人地行開左至開新頁

子爵府

咁我第幾呀 ?-( ?-(

子爵府

十一姐 :mrgreen: 聽落好似好醒咁wor~~ 有黑底果d ar~~~ :mrgreen: :mrgreen:

[quote]
Alexismama 寫道:
yym

你honey先係十仔, 你係十一姐呀 :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

夫人去左遊船河 咁c凍^^^^^^^^^^^^^

[quote]
mycathy 寫道:
今次夫人先最遲, 因為佢去左遊船河

侯爵府

KIUMA,

你話我呀, 我先係9仔喎 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kiumama 寫道:
puppy好可愛喎

[quote]
mycathy 寫道:
我做左賊仔, 唔制呀 :cry: :cry:

kiuma,
妳唔係最遲, 不過做左puppy
[/quote]

子爵府

好似鄧家個d咩8舅父,11e咁 咁邊個係13妹呢??
[quote]
YanyanMom 寫道:
十一姐 :mrgreen: 聽落好似好醒咁wor~~ 有黑底果d ar~~~ :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

alexisma先係8呀,kiuma係puppy呀
KIUMA,

你話我呀, 我先係9仔喎 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [quote]
kiumama 寫道:
puppy好可愛喎

[quote]
mycathy 寫道:

kiuma,
[/quote][/quote]

侯爵府

你地咁都有得爭 [quote]
poohpooh1668 寫道:
alexisma先係8呀,kiuma係puppy呀[quote]

侯爵府

POOHPOOH,

你唔COUNT皇后呀 ?-( ?-( ?-( ?-(
alexisma先係8呀,kiuma係puppy呀[quote]
KIUMA,

你話我呀, 我先係9仔喎 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [quote]
kiumama 寫道:
puppy好可愛喎

[quote]
mycathy 寫道:

kiuma,
[/quote][/quote][/quote]

大宅

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

Hello, all mama

侯爵府

HELLO, 白海豚

你入嚟SAY HI定搵人先 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

佢自己都無count自己,可況呢個場佢嫁嘛 [quote]
POOHPOOH,

你唔COUNT皇后呀 ?-( ?-( ?-( ?-( [quote]

伯爵府

白海豚

夫人未返wor!

子爵府

白海豚

侯爵府

POOHPOOH,

我有COUNT佢架, 係無COUNT第一個POST, 但佢之後入左嚟架嘛
POOHPOOH,

你唔COUNT皇后呀 ?-( ?-( ?-( ?-( [quote]

男爵府

cathy,
收到碟未丫??

poohpooh,
我尋日寄出左~~ 你收唔到再話我知喇.

子爵府

hahahaha................算la~~~ :mrgreen:

[quote]
POOHPOOH,

我有COUNT佢架, 係無COUNT第一個POST, 但佢之後入左嚟架嘛

子爵府

如果計埋皇后, 咁我就唔係賊仔lu, 嘻嘻嘻
POOHPOOH,

我有COUNT佢架, 係無COUNT第一個POST, 但佢之後入左嚟架嘛 [quote]
POOHPOOH,

[/quote]
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

子爵府

milkbb,
sorry sorry, 已經收到了, 多謝晒呀
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

男爵府

cathy,
welcome, welcome~~

首頁

尾頁

跳至