跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

ybym, 多謝資料

原帖由 ybym 於 09-8-26 13:05 發表

OSCAR係check唐氏, 好似係35歲以上,政府會免費check, 35歲以下就要自己pay, around $1200-1300, 威院最出名,同最快知結果,兩小時內會知result.
如資料有錯請更正!

我今朝confirm左去威院,姑娘話一定係11W-13W6D內做,過 ...

複式洋房

HELLO,我係第一胎既媽咪.想請問下幾時要BOOK OSCAR, 咁快就要BOOK?會唔會BB太細,CHECK唔到?

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 Moneybun 於 09-8-27 10:32 發表
HELLO,我係第一胎既媽咪.想請問下幾時要BOOK OSCAR, 咁快就要BOOK?會唔會BB太細,CHECK唔到?

CU嗰邊好full 架, 所以要好早book!
如果你去c+就唔駛咁急~

btw, oscar 11-13wk做架!

複式洋房

原帖由 小曳人 於 09-8-27 12:10 發表

CU嗰邊好full 架, 所以要好早book!
如果你去c+就唔駛咁急~

btw, oscar 11-13wk做架!

複式洋房

回覆 1# Moneybun 的文章

原來係咁,咁通常政府同c+既收費會係幾多嫁?

公爵府

原帖由 Moneybun 於 09-9-4 12:35 發表

路過..................
我06年在瑪嘉烈做, 約$1000, 2日有結果, 免費的要等1-2個月, 醫生話我高齡, 比錢快d有結果, 有事都可以快d決定, 不用擔心, & touchwood, 萬一有事, 唔要, 懷孕時間長, 對媽媽身體唔好

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 Moneybun 於 09-9-4 12:35 發表

2006年.. CU要~$800, 仁安千二
e+CU加咗價, 千幾, 不過問過翹康又話仁安無得做, 要出TST做... 我無問價, 不過應該都係千幾, 所以c+唔會貴好多.. 我聽過有d医生仲做緊<$1000
你可以去產前產後打聽吓

男爵府

畀面勳章

hi Cammy

我book左威爾斯, $1300. (我唔想check, c6話想check, 無計...)

原帖由 Cammy3007 於 09-9-4 13:40 發表

路過..................
我06年在瑪嘉烈做, 約$1000, 2日有結果, 免費的要等1-2個月, 醫生話我高齡, 比錢快d有結果, 有事都可以快d決定, 不用擔心, & touchwood, 萬一有事, 唔要, 懷孕時間長, 對媽媽身體唔好:bashf ...

公爵府

原帖由 DalaDala 於 09-9-4 17:06 發表
hi Cammy

我book左威爾斯, $1300. (我唔想check, c6話想check, 無計...)

可以自己walk-in check嗎?

民房

想問下大家, 政府醫院係揾助產仕定係見習助產仕接生嫁?

首頁

尾頁

跳至