自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 june25 於 09-8-18 03:52 發表
上次有個男推銷員打嚟同我sell減肥...
我同佢講我瘦到要增肥喎但佢最初唔信...= =
(咁人哋都係講事實啫! )
sell完呢樣見唔掂就sell美容...
最後佢聽完我幾歲之後即刻收線!
都唔知點解自己果陣咁有 ...

我有個同事收到d電話就答: 我已經做左第二間代言人啦

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢d有來電顥示o既推銷電話, 我set左做去blacklist ...佢打黎係唔響唔震架...
無號碼個d就
試過有個男sell打黎, 我話"我唔需要, 唔該晒, bye"就cup佢線, 轉頭又係佢打黎, 我咪閙岩岩先打黎, 咪講左冇需要囉, 仲打黎做乜, 佢呆一呆, 話打黎同我say hi, 之後bye就cup我線...隔唔夠1分鐘又係佢

別墅

好媽媽勳章

上次打嚟嗰個男仔,我話唔使啦,唔該.咪諗住收線囉,佢即刻好誇張咁講:唔洗會臭wor,我著哂燈係甘鬧佢你好幽默呀跟住cup佢線

子爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

好憎呢D電話!!!!!!!!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

好討厭

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 PowerNana 於 09-8-18 01:02 發表
我有一次收到呢D廣告電話,佢一開口我就話:"我唔買保險,唔借錢,唔投資,唔減肥"你仲有冇嘢講!佢話有:"你去訓覺啦!"就cup 我線. :cen ...

叫你去訓覺咪有品囉,我朋友收到果個,條友叫我朋友去食屎添呀!

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 廖b 於 10-3-10 16:15 發表
上次打嚟嗰個男仔,我話唔使啦,唔該.咪諗住收線囉,佢即刻好誇張咁講:唔洗會臭wor,我著哂燈係甘鬧佢你好幽默呀跟住cup佢線

又真係幾好笑喎.

首頁

尾頁

跳至