意見反饋
義工

想生BB 今日: 157|主題: 98360

跳至
幾時先驗到有bb?

民房

國民生產總值:29

幾時先驗到有bb?

各位靚太,

請問: 我last m 19/12, 次次準時28日, 今月應16/1m, 16/1我用驗孕棒check 不到, 好心急

唔知幾時先check 到? 我呢幾日都腰酸背痛, 下腹抽住抽住, 想去見醫生, 但怕驗不到, 請問我應該等到幾時先搵醫生呢?

禁止訪問

國民生產總值:3892

Re: 幾時先驗到有bb?

民房

thank you!

請問食唔食得白鳳丸 / 靈芝包子 呢?

男爵府

國民生產總值:7141

piglet,

過多一星期check啦.... 唔心急得ga!

祝你bingo

伯爵府

國民生產總值:16190

piglet88 寫道:
thank you!

請問食唔食得白鳳丸 / 靈芝包子 呢?

piglet88,

白鳳丸應該係有bb 唔可以食.

民房

Thank you!!

I ate 白鳳丸 twice last week.
I am a bit worry now!

伯爵府

piglet88,

You ate before egg day or after egg day.

Don't worry. After checked bingo, you better to ask your doctor. As I read from others website, some of the people don't suggest to take 白鳳丸 after having baby. But you just eat in the beginning stage, I think it should be fine.

別墅

國民生產總值:685

ew911

我想請敎吓你!!那些bingo的feeling....你响幾耐發現呀!!响排egg期後幾日還是egg day 2個星期後才有chest pain 等....

民房

many thanks!
我前2日食過, 希望無影響啦.

我都是呢幾日先有小小暈, 腰酸背痛, 腹抽住等, 不過胸口無特別, 所以都唔知是否bingo.

好想有bb呀

伯爵府

ds111,

我同來m 同bingo 之前的feeling 都無分別. 唯一係肚無谷住.

伯爵府

piglet88 寫道:
many thanks!
我前2日食過, 希望無影響啦.

我都是呢幾日先有小小暈, 腰酸背痛, 腹抽住等, 不過胸口無特別, 所以都唔知是否bingo.

好想有bb呀

piglet88,

放鬆d! 放鬆d!

大宅

國民生產總值:1479

其實排尿好密, 口乾, 個人好累好想訓覺.........呢D都係有左BB既即象黎架! 你地放鬆D啦! 唔駛甘緊張喎! 心情緊張都會有影響架!

我依家都等緊消息呀! 我想生個女, 但老公話一個就夠喇喎! 但我想囝囝多個妹呀! 因我老公一直以為安全期係M後7日, 即係總數有12日! 所以我就真惜呢兩個星期晚晚, 隔晚甘囉! 我希望bingo啦! 年初一我應該會知結果!

民房

我bingo左啦, 好多謝大家的回應!!!

男爵府

國民生產總值:6494

醒目開學勳章

恭喜晒呀?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

你係用棒棒定係睇醫生呀?依家係咪叫做4-5週呀?講多啲嚟聽吓吖!

民房

我去屋企樓下個醫務中心CHECK, 個DR 好衰, 新仔來的, 話我有左, 跟住無野講, 我叫他寫張野我去醫院登記, 他竟然叫我去明愛... 果度是無產科!!!

我打算去廣華問下, & ALSO 搵一個私家醫生, 請問有無好介紹呢?

男爵府

國民生產總值:6494

醒目開學勳章

你住邊區呀?銅鑼灣我比較熟啲!

民房

LAI CHI KOK, WORK IN CENTRAL   

別墅

國民生產總值:685

piglet88

恭喜呀!!

今個月好開心呀!!我多姐妹响依一,兩日bingo呀!!

我都想八吓!!你bingo前有咩feeling呀!!

別墅

國民生產總值:566

piglet88,

恭喜晒~ 多d休息呀~
我都係住 lai chi kok 呀~近邊度醫務中心... ?-(
講多d 你既bingo心得啦~~等我地學下野先... :mrgreen:

thanks

民房

lai chi kok 呀~近邊度醫務中心 --->長沙灣三寶之一

多謝大家關心!!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.