跳至

首頁

尾頁

大宅

返埋這個星期, 就要離開返左一年嘅育嬰院, 初初送佢入去時戰戰兢兢, 後來充滿驚喜, 今日老師打電話來話想我係畢業聚餐講下家長心聲, 我怕我到時會講到喊, 因為育嬰院d老師真係幾好! 經過今次, 我覺得學校嘅名氣唔係最重要, 只要遇到好老師, 一間唔起眼嘅學校都可以令小朋友學得開心!

遲d重有畢業相同畢業表演做型照, 收到後再同大家分享下!

大宅

睇到都”瞪”你開心!

原帖由 Mrs_Piglet 於 09-8-18 11:20 發表
返埋這個星期, 就要離開返左一年嘅育嬰院, 初初送佢入去時戰戰兢兢, 後來充滿驚喜, 今日老師打電話來話想我係畢業聚餐講下家長心聲, 我怕我到時會講到喊, 因為育嬰院d老師真係幾好! 經過今次, 我覺得學校嘅名氣唔係 ...

男爵府

好老師真係好重要的....

特別係我而且踩左入教育界..見到一個好老師同一個無咁細心既老師分別好大,包括小朋友既Discipline同上堂既氣氛都差好遠....

原帖由 Mrs_Piglet 於 09-8-18 11:20 發表
返埋這個星期, 就要離開返左一年嘅育嬰院, 初初送佢入去時戰戰兢兢, 後來充滿驚喜, 今日老師打電話來話想我係畢業聚餐講下家長心聲, 我怕我到時會講到喊, 因為育嬰院d老師真係幾好! 經過今次, 我覺得學校嘅名氣唔係 ...

侯爵府

好媽媽勳章

時間過得好快, 幾時畢業禮呀?

叉燒哥 育嬰園畢業表演 隻vcd, 我現在都有不時翻睇, 好感動 又 好多謝d 老師 嬸嬸 細心照顧 & 教導佢 ~

大宅

畢左業啦! 畢業日營同聚餐都完左啦! 宜家放緊暑假,
聚餐個日都幾感動, 老師安排左小朋友再跳一次畢業禮表演時的舞, 老師話知道家長睇一次唔夠喉喎!

原來主任都會喊過喎! 佢話有d小朋友滿左月就入育嬰院, 個個都係面乾碎濕咁湊大嘅, 佢都好唔捨得架! 重話如個新校有乜野唔適應重可以打電話返去揾佢, 即使畢左業, 育嬰院有乜活動都歡迎我地返去參加喎! 已經叫左我地中秋節返去玩啦!

原帖由 叉燒媽咪 於 09-8-24 17:52 發表
時間過得好快, 幾時畢業禮呀?

叉燒哥 育嬰園畢業表演 隻vcd, 我現在都有不時翻睇, 好感動 又 好多謝d 老師 嬸嬸 細心照顧 & 教導佢 ~

男爵府

熱血勳章

我都好眼淺架, 次次我大囡jasmine有畢業, 我都眼濕濕, 好感動, 證明佢又長大左, 希望小jasmine去到新既學校都一樣咁好彩, 再遇到一位好好好好既老師

原帖由 Mrs_Piglet 於 09-8-25 13:04 發表
畢左業啦! 畢業日營同聚餐都完左啦! 宜家放緊暑假,
聚餐個日都幾感動, 老師安排左小朋友再跳一次畢業禮表演時的舞, 老師話知道家長睇一次唔夠喉喎!

原來主任都會喊過喎! 佢話有d小朋友滿左月就入育嬰院, 個個都係面 ...

首頁

尾頁

跳至