論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我同你諗發相同, 我都係會扮唔知, 我以前個工人姐姐都係啦, 我都由得佢. 但現在這個就係衰在未做好要做的東西, 才令我唔高興.
原帖由 Siuchoi 於 09-8-20 14:06 發表
我講明working hrs內唔準用電話~

我知佢有用, 係我細女講我知的, 只要佢take care 到d細路, 屋企又乾淨, 煮食又ok, 咁交足功課比我, 我可以讓一步, 扮唔知~ ...

大宅

我個工人全盛時期有3個電話4張sim card.您收起佢, 佢再接再厲, 勁唔勁?

大宅

好媽媽勳章

我個工人暫時未出電話, 有幾次我見我嗰座有個工人帶住兩個小朋友落街, 但全程都唔顧打sms, d小朋友走咗去佢完全冇理到, 我都好睇唔過眼, 所以有次我同工人一齊落街見到佢時就話, 嗰個工人咁樣好唔要得, 你千其唔好學佢, 諗住比定個訊識佢先.

伯爵府

無用的, 我有時都會好似你咁, 見到 d 野就會同佢講, 佢好快答你 : 當然唔會好似其他 maid 咁. 但佢地係講一套, 做又另一套. 不過, 都係要視乎個工人的本性, 都不可以一枝竹打一船人.
原帖由 manyu0826 於 09-8-20 15:04 發表
我個工人暫時未出電話, 有幾次我見我嗰座有個工人帶住兩個小朋友落街, 但全程都唔顧打sms, d小朋友走咗去佢完全冇理到, 我都好睇唔過眼, 所以有次我同工人一齊落街見到佢時就話, 嗰個工人咁樣好唔要得, 你千其唔好學 ...

大宅

畀面勳章 陪月勳章

收電話都無用,佢地有幾多部電話我地都唔知啦!

佢地買二手,好快壞,又好快買過部!

所以我都係扮唔知,只要佢做好啲嘢!

首頁

尾頁

跳至