美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

朋友價, 做facial 同纖體

hi

$68 做facial, $98 做纖體儀器.....

有興趣call我. 97709569.係就快d啦!!!

tammy

大宅

Re: 朋友價, 做facial 同纖體

請問邊區呀??

男爵府

打電話去又無人聽,留言又無反應,why why

別墅

sorry, very busy late reply all.

the district is Jodan.

u can call again, because when i busy i will not listern the phone, sorry

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

由 tammyklc,

想問下你$68包物野 ?? 要唔要join course才有$68做 ??你響佐敦邊到 ??

Thanks a lot !!
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

大宅

hi tammyklc,
what product you using for facial ?
thanks

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

賣廣告呀 ?-( ?-( ?-(

$68 做facial - 我都信呢個價錢可以做到
$98 做纖體儀器 - 大家真係要唸下先

大宅

有冇人試過d質素得唔得??

首頁

尾頁