意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 16|主題: 77656

割包皮

洋房

國民生產總值:282

割包皮

請問小朋友幾多歲割先至適合 ?
[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v664/jerryphyllis/Untitled-71copy.jpg[/img]

男爵府

國民生產總值:8227

Re: 割包皮

我個仔出世第二日就割左. 我睇書話唔一定要割, 但因為我老公話bb復原能力快所以早

洋房

國民生產總值:217

我亞B係出世第三日割包皮. 問醫生而家割定大d先割好, 醫生沒有太大意見....因為唔一定要割..

我認為bb時割好d, 因為唔駛打x醉藥, 同埋bb復原能力快, 唯一唔好就係 --唔知bb有無需要, 咁細睇唔到要唔要
但大個d 割的話, 就要打x醉藥, 同埋做完手術後小朋友要蒂個嘢保障.... ?-( ?-(

男爵府

國民生產總值:5600

My BB also 出世第三日割包皮, he did not feel any pain at all and the operation only takes few minutes. He looked really normal and I then breastfed him.

大宅

國民生產總值:1479

點解出世幾日就割包皮? 甘細個睇唔到係咪過長架喎! 仲要唔落麻醉藥, BB咪好痛好辛苦囉??

我想問問, 如果BB既爸爸包皮正常, 甘BB會唔會都係正常架? 呢D會唔會有維全架?

洋房

國民生產總值:282

我仔仔三歲幾, 請問有冇人知道要幾耐至復原呢 ?
[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v664/jerryphyllis/Untitled-71copy.jpg[/img]

別墅

國民生產總值:873

我在bb8日大時問過醫生,醫生話唔洗割喎

別墅

國民生產總值:880

我仔仔同Hui_momo仔仔都一樣, 一出世就已經割左,因仔仔而家細個康復及照顧都容易,及做時個時間都只係5分鐘.
Hui_momo 寫道:
我亞B係出世第三日割包皮. 問醫生而家割定大d先割好, 醫生沒有太大意見....因為唔一定要割..

我認為bb時割好d, 因為唔駛打x醉藥, 同埋bb復原能力快, 唯一唔好就係 --唔知bb有無需要, 咁細睇唔到要唔要
但大個d 割的話, 就要打x醉藥, 同埋做完手術後小朋友要蒂個嘢保障.... ?-( ?-(

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.