意見反饋
義工

產前產後 今日: 16|主題: 240872

驗孕棒準確嗎?

禁止訪問

國民生產總值:3892

驗孕棒準確嗎?

大宅

國民生產總值:1703

Re: 驗孕棒準確嗎?

我最初懷疑自己有左都係買驗孕棒test,一次驚食炸糊,再買第二隻牌子test,結果一樣,於是book婦科醫生做checking。護士問我有冇自己check過,我話check左兩次,佢話:禁真係有左架啦,D驗孕棒好準架,我地都係幫你用驗孕棒check架咋!之後入去見醫生,佢就照棒形超聲波(因為懷孕初期照肚係睇吾清楚架!)。

Coco926 ,
吾好禁擔心啦!難然我自己最初駄BB時條腰冇痛,但我聽人講話腰骨係會赤赤痛架!如果你真係禁驚,不如即刻請兩個鐘假去睇醫生先啦,吾好為左少少人工令自己禁吾安落!:wink:
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

禁止訪問

國民生產總值:30345

大宅

國民生產總值:4106

coco:
快d去醫生度check下啦
仲有唔洗驚喎, 我初初有左時, 都出過2次血, 醫生開過2日安胎藥, 同叫我小心d唔好跑同拎重野

祝你中獎 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

公爵府

國民生產總值:28259

驗孕棒好準架, 你快 d 去睇醫生跟住去排期做產前檢查啦, 唔緊要, 自己小心 d, 多 d 休息, 頭頭出血就要睇醫生, 我頭 3 個月都流過 4 次血, 又睇醫生又入急症, 總之放鬆 d, 唔好操勞, 多 d 休息啦.

因為 bb 仲未著床, 未穩陣, 有時會有血流架.
[/url]

禁止訪問

國民生產總值:3892

大宅

國民生產總值:2946

COCO:
congratuation!!!!
你要小心身體呀..

男爵府

國民生產總值:6116

畀面勳章

coco :
congratuation!!!!
小心身體呀 , ^^
以笑臉迎接每一天 , 以信心去對抗逆境  ^0^
一個人的快樂 , 不是因為他/她擁有得多 , 而是因為他/她計較得少 ^0^
因為愛,學會珍惜.因為愛,學會不捨.因為愛,你要學會放下.
每個人都有一顆慈悲心,視乎你有沒有好好運用它. 慈=施予別人快樂, 悲=拔走別人痛苦.

水晶宮

國民生產總值:64909

叻叻勳章 畀面勳章

[size=medium]coco

[size=large]恭喜!! 恭喜!!

大宅

國民生產總值:4106

coco:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

別墅

國民生產總值:676

Coco,

Congratulations!!

禁止訪問

國民生產總值:30345

大宅

國民生產總值:3653

Coco,

Congratulation!!!!!!

wish you have a healthy and pretty baby,

just like you and your honey,

horah..............

大宅

國民生產總值:1703

Coco,

恭喜你達成心願! 小心安胎 la!
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

別墅

國民生產總值:815

我都係ar, 用了棒test左,真係有2條線出左黎, 但今日出左d血水, 不過要聽日先有婦科醫生睇, 好驚ar...

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.