烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

請幫忙,想知上水有咩酒樓

請幫忙,想知上水有咩酒樓呀?
[size=medium]mymyso

男爵府

Re: 請幫忙,想知上水有咩酒樓

上水廣場---美心
上水中心---海港

等待驗證會員

cherriemama:

THANKS A LOT

另外是否有間叫什麼星的還有有一間近電梯,斜對面是萬寧,是否就是海港?

男爵府

客家好棧-上水廣場
行樂軒-石湖墟

別墅

上水舊墟-金都酒樓
[img align=right]http://img.photobucket.com/albums/v336/happyvalley2k/7150-a.jpg[/img]

男爵府

係咪"明星"呀?唔o係上水喎,o係粉嶺"牽晴間"呀,近電梯斜對面萬寧咪"海港"囉!d野幾好食,不過好多人排隊!

MYMYSO寫道:
另外是否有間叫什麼星的還有有一間近電梯,斜對面是萬寧,是否就是海港?

等待驗證會員

謝謝各位幫忙

大宅

cherriemama 寫道:
係咪"明星"呀?唔o係上水喎,o係粉嶺"牽晴間"呀,近電梯斜對面萬寧咪"海港"囉!d野幾好食,不過好多人排隊!

[quote]MYMYSO寫道:
[/quote]
上水龍豐鴻星呀,,,下午茶,好平,幾好.
行樂軒,
上水中心海港

等待驗證會員

小魔怪媽咪wendy ,

thank you!

首頁

尾頁

跳至