美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

山林道纖與美美容院

這間美容院是宣傳為孕婦做產前產後既facial同減肥treatment, 其實我覺得佢地一般, 只不過我第一次生, 而且有好多都是買大肚衫或用品送既facial, 而且又近我返工, 所以就買左d course, 但佢地好hard sale而且態度仲好差, 我完了所有course, 就梗係hard sale我繼續落答, 但係我已經生完, 無興趣繼續, 之後佢個sales就用好差既態同語氣話: 搵人送佢走.

各位媽咪, 千祈唔好幫診.

男爵府

Re: 山林道纖與美美容院

我之前都試過去依間度做treatment (因果時買大肚衫可免費去果度試treatment), 試完之後真係覺得佢地流流地同埋真係幾hard sell,都真係幾討厭

大宅

我都係因果時買大肚衫可免費去果度試treatment,第一次去試就好好態度, 跟住就好hard sell, 遲左10分鍾就話要電話通知, 我仲有一次facial未做.
各位如果有都免費coupon要考慮下.
:lol: :wave:

複式洋房

hi姊妹,

終於有人開呢個topic,我一路都屈住好想講la...但諗住唔知有沒有人去過...

我都係生第二個大肚時,買衫後去做facial,試過佢d孕婦按摩都ok,便join了course.到上年五月時生完,因為仲有d未用完,就諗住去減肥,跟住ms a便說我再加couse,當時好肥,心急起嚟,便加了course...

當然,之後都係覺得佢無咩用!佢哋要join course不特只,仲要買儀器用的pad,繃帶同埋jelly,我都不是買了好多,我要扣印做treatment,佢哋又話唔抵...諸如此類,要我比$$$做機,慢慢覺得佢哋d招呼,無咁殷勤...

唉!真係覺得自己好'豬',我有覺得有d好唔抵,同埋浪費$$$的感覺!:evil:

現在,仲有些印未做完,我應該得閒再去慢慢用完佢,抑或放棄算呢???

別墅

ChristineBB,

梗係要做埋佢, 點解要益佢地, 我可以話你知到你差唔多用完d course, 佢地既服務會突然變番好. 你可以用完最後一次時, 就決絕d 話再考慮下先, 跟住走, 不果你遇左佢地d 態度會差到無人有. Ms A 已經好d, Ms C 仲衰, 其實我好想搵到佢地總公司既電話投訴, 但係查電話公司都搵唔到, 如有人知道, 請告之.

複式洋房

我都好似仲有成廿個格仔,激死我,嗰陣時焗倉就比扣,做機就要人另外比$$$,話扣格仔唔抵..."你理得我啫!我鍾意扣格仔唔得咩!"

我的心情就是這樣,我都想快d用完格仔,唔想益佢哋,但我驚到時佢哋又唔比我扣格仔要我比$$$...

:evil: :evil: :evil:

shirleyng5 寫道:
ChristineBB,

梗係要做埋佢, 點解要益佢地, 我可以話你知到你差唔多用完d course, 佢地既服務會突然變番好. 你可以用完最後一次時, 就決絕d 話再考慮下先, 跟住走, 不果你遇左佢地d 態度會差到無人有. Ms A 已經好d, Ms C 仲衰, 其實我好想搵到佢地總公司既電話投訴, 但係查電話公司都搵唔到, 如有人知道, 請告之.

別墅

ChristuneBB,

唔使理佢, 只要你話我總之要扣格仔, 用完先至再買,我之前都係以扣錢方式做facial, 佢又係話唔抵, 叫我另外買course, 好似好為我著想咁, 我一於好少理, 話我要用完d錢先.

堅持呀!

[quote]
ChristineBB 寫道:
我都好似仲有成廿個格仔,激死我,嗰陣時焗倉就比扣,做機就要人另外比$$$,話扣格仔唔抵..."你理得我啫!我鍾意扣格仔唔得咩!"

我的心情就是這樣,我都想快d用完格仔,唔想益佢哋,但我驚到時佢哋又唔比我扣格仔要我比$$$...

:evil: :evil: :evil:

[

首頁

尾頁

跳至