意見反饋
義工
[2005年] 男? 女?

複式洋房

國民生產總值:234

男? 女?

各位媽媽:
你們好! 請問你哋知道BB係男仔定係女仔未呀?
我想研究吓, 媽媽咜男仔會靚啲, 定係咤女仔靚啲.

伯爵府

國民生產總值:15053

Re: 男? 女?

我未照呀,不過我覺得自己樣衰左,所以估係仔仔囉

開頭我唔知點解陀仔會醜樣,女會靚,後尾終於知道喇 :-P :-P

你地想唔想知呀?

複式洋房

國民生產總值:234

annaanna :
好呀! 講嚟聽吓, 我都好想知.
我同啲朋友講開呢個話題, 佢哋有半數人話陀女會靚啲, 有啲人又話陀仔會靚啲, 而我暫時就一啲都無變到.

伯爵府

國民生產總值:15053

yangi,

其實係因為陀仔,你身體入面會多左d 男性o既賀爾蒙,咁個媽媽本身就會受到影響,個樣同身型都會變得男性化 :lol:

相反,陀女呢,因為個女比多左女性賀爾蒙你,自然個樣都會比以前靚,又唔會腫口腫面 :-P

所以一般黎講,陀仔會醜樣,陀女就會靚喇﹗ :mrgreen: :mrgreen:

我仲未照仔or女,不過由我身體o既變化,我估係仔仔 因為我個人都開始腫,個nose又大左,醜樣左好多 :cry: :cry:

大宅

國民生產總值:1352

I am now "腫口腫面" and ugly than before BUT I am having a baby girl!!!!!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.