親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

可以考慮住大梅沙京基海灣大酒店, 我復活節住咗兩晚, d房好大, 又乾淨, 價錢冇喜來登咁貴, 行去東部華僑城都係十分鐘左右, 可以上網睇吓, 住一晚, 包早餐 + 東部華僑城兩位入場券都係約人民幣1100.-左右, 好抵呀!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 littlecat 於 10-4-23 16:51 發表
可以考慮住大梅沙京基海灣大酒店, 我復活節住咗兩晚, d房好大, 又乾淨, 價錢冇喜來登咁貴, 行去東部華僑城都係十分鐘左右, 可以上網睇吓, 住一晚, 包早餐 + 東部華僑城兩位入場券都係約人民幣1100.-左右, 好抵呀! ...

Yes, this hotel is really good. Highly recommend its Chinese restaurant for yum cha!
All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

子爵府

回覆 21# littlecat 的文章

Hi littlecat

請問你經邊間book 大梅沙京基海灣大酒店, 可唔可以講多d information. Thank you

民房

我四月初住過雅蘭, 其實也不錯哦,RMB370 完全可以接受

伯爵府

芭堤雅酒店同海闊‧凌海酒店公寓好近, 轉個弯, 5分鐘左右, 我地住海闊‧凌海酒店公寓, 行去華僑城20分鐘左右, 但冇去水上樂園答5到你

原帖由 christina 於 10-4-23 15:15 發表
請問芭堤雅酒店同海闊‧凌海酒店公寓近唔近架, 另外, 如果去華僑城的話, 步行/搭車多久.個水上樂園適合4歲及9歲小朋友玩嗎???

男爵府

芭提雅ok架, 同埋有折買東部華僑城嘅成人票的!

大宅

Hi Money媽,

你可以上呢嗰網址睇下:

http://www.007travel.hk/hotel/gu ... a_kingkey/main.html

子爵府

回覆 27# littlecat 的文章

Thank you! 請問你係由香港坐車上 or 深圳坐車上?

子爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

如果5.1去,係咪會好多人?驚排隊排到嘔

伯爵府

我係9龍塘坐永東車直上, 你查下永東r

原帖由 Money媽 於 10-4-28 15:30 發表
Thank you! 請問你係由香港坐車上 or 深圳坐車上?

伯爵府

你千萬5好51去, 一定多人到爆呀

原帖由 candy_kiki2005 於 10-4-28 20:58 發表
如果5.1去,係咪會好多人?驚排隊排到嘔

大宅

我四月初去, 永東套票, 住京基海灣, 水上樂園不是很大, 迷你版長隆, 水溫不太冷, 有兒童玩樂區, 大水桶, 漂流河等, 適合小朋友玩, 有些設施是高度限制, 我和c6就玩了獎門人的滑浪板.

原帖由 christina 於 10-4-23 15:15 發表
請問芭堤雅酒店同海闊‧凌海酒店公寓近唔近架, 另外, 如果去華僑城的話, 步行/搭車多久.個水上樂園適合4歲及9歲小朋友玩嗎???

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_287.gif[/img]

大宅

絶對同意!

原帖由 pat614 於 10-4-29 00:42 發表
你千萬5好51去, 一定多人到爆呀

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_287.gif[/img]

大宅

Hi,

請問海闊.凌海酒店靚嗎 ?
因我訂了 5 月21 日, 是否有不同種類主題房 ?

謝謝 !

原帖由 pat614 於 10-4-27 23:57 發表
芭堤雅酒店同海闊‧凌海酒店公寓好近, 轉個弯, 5分鐘左右, 我地住海闊‧凌海酒店公寓, 行去華僑城20分鐘左右, 但冇去水上樂園答5到你

伯爵府

係架, 但冇得book定, 先到先得

原帖由 pfwongella 於 10-4-29 17:02 發表
Hi,

請問海闊.凌海酒店靚嗎 ?
因我訂了 5 月21 日, 是否有不同種類主題房 ?

謝謝 !

禁止訪問

禁止訪問

別墅

京基海灣真係ok,有室內游泳池,早餐都ok, 裏面的中菜廳都幾好味.

原帖由 littlecat 於 10-4-23 16:51 發表
可以考慮住大梅沙京基海灣大酒店, 我復活節住咗兩晚, d房好大, 又乾淨, 價錢冇喜來登咁貴, 行去東部華僑城都係十分鐘左右, 可以上網睇吓, 住一晚, 包早餐 + 東部華僑城兩位入場券都係約人民幣1100.-左右, 好抵呀! ...
免費5星級酒店住宿連雙人早餐自助餐介绍,有興趣pm我

禁止訪問

伯爵府

芭堤雅酒店同海闊‧凌海酒店公寓都好 DIRTY, 尤其我地有小朋友, 不建議住
星期五是無飯主婦日

首頁

尾頁

跳至