懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 請介紹尖沙咀、旺角的女婦科醫生給我

Dear all,

Can anyone help me to answer the below question.

Thanks

大宅

nc2000,
我覺得粱鳳霞幾細心, 但每一個醫生性格都吳同, 要睇下夾吳夾自已. 產檢收費hkd400, 另加藥費.主要在侵會開刀.
開刀收費最好開她(tel.27869888) 我上以收費忘記了, sorry!
開刀傷口, 我覺她手勢ok.
痛唔痛 --個人感覺及接受痛level吾同, 我忍到及接受到.

大宅

kk1186,

Sorry for late response!

我就覺得江e生好d,她好nice及詳細檢查。 至於手勢我不知道如何?但我聽其他ma話很好唔痛,我才找她開刀。 她很鼓勵順產,放心la。

大宅

陳麗燕 very good. I'm natural birth, was walking around without any pain the next morning already.

子爵府

Ivy.CL
THANK YOU!

子爵府

文女,
請問霍醫生產檢$ ?開刀收費$ ?
你話霍醫生cool, 點cool?問佢question, 唔答?
tks!

首頁

尾頁

跳至