跳至

首頁

尾頁

大宅

我的小朋友2歲,但係有d學習遲緩,請問有無好的playgroup介紹可以幫到佢?thanks!

複式洋房

妳可試下smartyland, 我小朋友已經學了超過一年, 是跟一位bbc老師叫helen, 我比較過很多不同centre的老師, 無論在教學經驗, 課堂管理, 對待小朋友...., 是我最欣賞的.

大宅

luluidd,
請問有無地址、電話等。thanks!

侯爵府

2024年龍年勳章

我囡囡都是跟hellen(英文上堂), 已經一年了, 真是教得好好, 氣份都好呀, 小朋友好開心
http://home8.dyndns.org/smartyland/index.htm

另一間是中文的, 叫smartkids 24422171, they have open day on this Sun (3-5pm), 因是新搬了去安寧路

原帖由 luluidd 於 09-8-19 08:51 發表
妳可試下smartyland, 我小朋友已經學了超過一年, 是跟一位bbc老師叫helen, 我比較過很多不同centre的老師, 無論在教學經驗, 課堂管理, 對待小朋友...., 是我最欣賞的. ...

複式洋房

Smartyland Web Site
http://smartyland.com.hk

大宅

thanks! luluidd & jadepearl,
我會打去問下!

大宅

look pm

原帖由 billman 於 09-8-20 17:21 發表
thanks! luluidd & jadepearl,
我會打去問下!
我最愛的BOWIE 仔2004/3/7 2.73kg (早產b)2006/12  30lbs 92cm

大宅

囡囡由 20 mths 開始返
第一間係 smartkids 我地兩公婆都覺得麻麻地
師資...soso, 地方 ....細 (富達)
呢排啱啱開始返 stepping stone, so far 幾滿意
MS AREN 教得幾好

民房

原帖由 tangyiu 於 09-8-27 00:00 發表
囡囡由 20 mths 開始返
第一間係 smartkids 我地兩公婆都覺得麻麻地
師資...soso, 地方 ....細 (富達)
呢排啱啱開始返 stepping stone, so far 幾滿意
MS AREN 教得幾好 ...

請問stepping stone 係咪之前喺新元中嗰間﹖宜家搬咗去邊?

首頁

尾頁

跳至