興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

web hosting公司

有冇介紹邊間web hosting公司比較好及穩定?
Thanks!!

大宅

Re: web hosting公司

I am using www.advanhost.com, so far so good.

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我用緊www.gadhost.com,都係so far so good.
不過我申請domain name等左好耐都無消息! :evil:

男爵府

小草

我都係用緊gadhost, 幾個月前開始竟然有朋友同我講經常不能進入我個site, 但我自己反覆test左好多次都冇問題(可能時間唔同), 而家仲諗緊續唔續好, 你有冇相同問題呀?
不過gadhost真係好平!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘿嘿,

我都係貪平咋! 我用左3個月左右,暫時都無問題~ 未有人同我講開唔到,其實平日我好少同朋友通電話,多數有聚會見面先會傾,希望無問題啦! 會唔會只係你一、兩個朋友開唔到呢?

我平時有上開一個"F4"網,唔知點解呢兩三個月開始o係公司開唔到(以前得架!),但係屋企又開到喎! 有時真係好唔明呢d網絡上既問題!

我好想申請個domain,但係gadhost果邊一直都無回覆(得唔得都可以話比我知丫!),暫時只係呢樣覺得有d失望囉! :-|

男爵府

小草

係只得一, 兩個網友話入唔到, 可能係咁岩啦!

我之前既查詢佢地都係冇回覆, 或者妳試下追下佢啦!

妳個網做得好好呀, 睇得出花左唔小心機! 繼續努力呀~

大宅

我用gadhost 3~4個月左右就過檔了.

男爵府

why? 好唔掂嗎? 乜費用唔係斷年計架咩?
CCT 寫道:
我用gadhost 3~4個月左右就過檔了.

禁止發言

大宅

嘿嘿
因為他們做唔到我的要求, 所以同意pay me back money, 但只是用space來做website,應不錯,勝在平.

男爵府

CCT

gadhost係我見過最平架啦, 支援SQL database, 對我黎講己經夠用, 只係略嫌儲存量小左d, 但睇番個價錢算係咁囉!

好奇一問, 你既要求係咩黎架?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
藍顏77服 ... 2 3 4 5 6 .. 19