意見反饋
義工

在職全職 今日: 48|主題: 46626

跳至
[在職媽媽] 有冇喺新蒲崗返工既媽咪?

侯爵府

國民生產總值:20624

睛靈勳章

有冇喺新蒲崗返工既媽咪?

我公司d人好悶好少出聲! 所以睇下有冇新蒲崗返工既媽咪, 有時gather一齊食 lunch傾下計啫!

spk's mami list:

Meisuen - 康強街 - 秘書 - 1囝16個月
Charitymami - 大有街 - 自己廠 - 1囡6歲
開心樂樂 - 爵錄街 - shipping - 1囝3歲8個月, 1囝19個月
Funann - 五芳街 - shipping - 1囡6個月
Pat614 - 八達街 - MR. - 1囡9個月
0112 - 六合街 - shipping - 1囡2歲
波子媽 - 尖沙咀 - 近身妹仔, 亞四 - 1囝2歲 (我個有姑姑o架)
蕭夫人信箱 - 灣仔 - 秘書 - 1囝16個月
namnamma-kowloon bay-shipping-1囡3 years 6 月
MMM888 - 六合街 - shipping - 1囡29個月
maisylong - 湊仔婆 - 1囡8個半月
CathyDannyBB - 景福街 - Account - 1囝17個月
liwoodma - 住新蒲崗 - - 1囝15個月
barryalice - 雙喜街 - shipping -1囝4歲6個月
ronleung - 返大有街 - 住新蒲崗 - 1囡20個月
YanyanMom - 大有街 - design - 1囡5歲
ykwong8888 -返五方街 -Account-1囝2歲7個月

珍珠宮

國民生產總值:32937

好媽媽勳章

Re: 有冇喺新蒲崗返工既媽咪?

meisuen
乜你係新蒲崗返工架
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

侯爵府

睛靈勳章

蕭夫人,

係呀! 咁妳呢?

伯爵府

國民生產總值:15686

2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Hello!

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

侯爵府

睛靈勳章

Charitymami,

妳好! 妳係新蒲崗近邊呀? 我係近康強街. 妳bb幾大呀? 我b仔14個月叫卓軒!

珍珠宮

國民生產總值:32937

好媽媽勳章

wanchai

Meisuen 寫道:
蕭夫人,

係呀! 咁妳呢?
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

我公司係大有街, 我個囡囡今年六歲, 讀緊小一。 :-P
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

侯爵府

睛靈勳章

Hi,Charitymami ,

妳公司好近我公司喎! 妳帶飯食定出街呀?

伯爵府

Meisuen,

我多數 call 外賣回公司吃。

伯爵府

Meisuen,

咦! 你住將軍澳架? 我都係, 你住近邊面, 我出入都搭 #102小巴。

侯爵府

睛靈勳章

Sorry! 咁遲覆妳, 因我5:40pm已放左工, 而家係屋企.

咁岩! 我住新都城, 搭111, 妳係咪住坑口呀? :lol:

複式洋房

國民生產總值:412

Meisuen,

I also work in san po kong.........My daughter 2 years old

侯爵府

睛靈勳章

KatKatMAMA,

Hi nice to meet you? Where your company local ?

別墅

國民生產總值:917

HELLO
我公司係爵祿街, 在明星對面, 我個囝囝現讀緊K1。
另一個囝囝周圍走來走去.好得閒, 現1.5歲.
有機會一 斉食LUNCH
[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10403;127/st/20010517/n/winglok/dt/14/k/d2ad/age.png[/img][img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10714;112/st/20030730/n/wingchiu/dt/14/k/ade8/age.png[/img]

侯爵府

睛靈勳章

開心樂樂 ,

hello! 好開心認識妳! actually我公司係寶光商業中心, 非常近妳. 好羅! 以後唔洗咁悶! 我公司culture好怪, d人各自為政, too protect themselves, 太分比此. 所以我做左3年都只得一兩個同事傾得一兩句, 其他同事唔多彩人!

如果有興趣一齊食lunch, 早d約我, 因我而家通常帶飯!

別墅

hello Meisuen
時間你選擇啦, 我無問題, 你鍾意食什麼?
不如你下一個星期抽一日出來見面,
我們做個朋友吧, 好嗎?
[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10403;127/st/20010517/n/winglok/dt/14/k/d2ad/age.png[/img][img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10714;112/st/20030730/n/wingchiu/dt/14/k/ade8/age.png[/img]

侯爵府

睛靈勳章

開心樂樂 & Charitymami,

我地個工作地點咁近, 可以多d一齊食lunch!做個朋友!

開心樂樂, 好呀! 不如下個星期五, 因出左糧 :lol: , 我地公司食1點, 妳有冇問題? 妳中意食mud, 日本野如何?

妳join 唔join我地呀?

男爵府

國民生產總值:5830

HELLO 咁多位新蒲崗之媽﹐

妳地D BB 都好大囉呵! 我阿B得五個幾月大﹐唔知 '尋' 唔 '尋' 我地玩呢?

funann
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

別墅

funann
hello! 好開心認識妳, 你的工作地點在那裡.
我們預你一齊玩呀.你阿B現在懂得"反"身嗎?
開始食糊仔未??

別墅

Meisuen
OK, 我們就食日本嘢啦.你可否PM你的電話.

Charitymami
希望你JOIN我們一齊食吧.

12345678910... 129
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.