在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

睛靈勳章

Re: 有冇

蕭夫人信箱,

洗唔洗寄比妳姐? 要就pm我啦!

唔算靜, 我地出黎好多話題架, 仲好岩傾tim!

珍珠宮

好媽媽勳章

meisuen
嘩, 你寄比我呀, 好好service喎
你攪到我好唔好e-c呢 ......

我指靜係指spk in bk好靜 ...
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

別墅

meisuen
我要呀, 你幾時可以比我們有需要的人呢?
我地再gathering 的時候, 你燒好未呀??
不如你有時間燒好後再約好嗎???

hi 蕭夫人信箱
welcome,
[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10403;127/st/20010517/n/winglok/dt/14/k/d2ad/age.png[/img][img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10714;112/st/20030730/n/wingchiu/dt/14/k/ade8/age.png[/img]

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Hi, 蕭夫人信箱,

我係做廠的, 早上會好忙, 有時 lunch time 或者下午比較空閒, 才能上 BK 看看。

我地呢處無地域界限, 歡迎你隨時入來傾傾。

Charitymami

蕭夫人信箱 寫道:

我指靜係指spk in bk好靜 ...

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

Meisuen,

食緊 lunch 亂咁 click入d topic 睇, 咁啱見到呢個 message, 我想買比我個細女睇, 喺邊到買

侯爵府

睛靈勳章

Emily_b,

我係將軍澳新都城一期, 近toys'rus隔離果間玩具店買but 唔記得mud名!

珍珠宮

好媽媽勳章

Charitymami, 開心樂樂
thanks for your warm invitation ..
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

侯爵府

睛靈勳章

開心樂樂 ,

等我燒好左再約妳啦!

大宅

HI! ALL MAMA :

我都係新加入咋,明天好凍呀,小心呀,我囝囝今日就凍親 LU :-|

伯爵府

Meisuen,

一開bk見到你話"等我燒好左再約妳啦! ", 我以為你發燒, 點知講燒dvd :lol: :lol: , 我又要

thks

伯爵府

CathyDannyBB,

sorry, 屋企部 pc 今日至整好, babyhouse 資料如下 :
tel : 23171298
add :尖沙咀漆咸道83-85a金德大廈地下c, 近百利
影左$1300有54張x 3r, 1張 x 8r, 2張 x 5r, 加cd同底片

CathyDannyBB 寫道:
PAT 614

請問你同桐桐D相影左幾 $ 呀,STUDIO 電話我 LA!!!

大宅

Meisuen,

Thanks for your info. 入開將軍澳就 look look 先.

Meisuen 寫道:
Emily_b,

我係將軍澳新都城一期, 近toys'rus隔離果間玩具店買but 唔記得mud名!

侯爵府

睛靈勳章

Hi 開心樂樂,

sorry!原來我果d係vcd 唔係dvd, 而且有版權唔比我燒, 不過我下次出黎, 我可以借比妳睇下先, 如果妳囝囝中意, 我可以幫妳買 around $45 一隻, 買3隻有9折, 喺我屋企樓下買好方便!

Emily_bb ,

我記得啦! 間店叫奇興店, 係將軍澳新都城一期商場L1, next to Toyr'us!

大宅

Meisuen,

唔該!! 唔該!!

Meisuen 寫道:

Emily_bb ,

我記得啦! 間店叫奇興店, 係將軍澳新都城一期商場L1, next to Toyr'us!

大宅

早晨呀,

你地今日忙唔忙呀 !

我公司D高層上晒大陸, 今日好FREE呀

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Good afternoon everybody!

0112,

我公司個高層都出左 trip, 不過今朝好忙, 因為要做埋佢個份, lunch 都未食。
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

今日好忙呀,個個monday 都係咁嫁,你就好啦,無皇管,嘻嘻

侯爵府

睛靈勳章

Charitymami ,

妳唔係最高層架咩?妳公司介有個高層? 我every mon 都好忙! 不過都想透透氣, 咪上黎睇下o羅!

男爵府

HI...各位...好似多左D朋友仔喎!
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

侯爵府

Meisuen,

個高層咪係我老公囉! 收工啦, bye

首頁

尾頁

跳至