在職全職

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 有冇

meisuen,

d 排真的好bc, 但我今日 lunch打左段message, 想約你地明天lunch, 順便law couple幫你換 gift, 點知打完 bk 竟然 down 左, 下星期三我要返廠, 其他日子都ok

子爵府

Meisuen 寫道:
我軒軒返左8堂, 而家冇咸啦, 仲好中意返學tim!

但你咪成日打電話去煩住miss啦....
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

子爵府

Good Morning...
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

侯爵府

睛靈勳章

pat614 寫道:
meisuen,

d 排真的好bc, 但我今日 lunch打左段message, 想約你地明天lunch, 順便law couple幫你換 gift, 點知打完 bk 竟然 down 左, 下星期三我要返廠, 其他日子都ok

pat,

係啦bk成日down! 不如30/9 (fri) lunch 點睇?

侯爵府

睛靈勳章

liwoodma,

miss覺得我重視軒軒咋嗎! 唔覺我煩喎 :tongue:

子爵府

Meisuen

我都要打多電話比Miss先...

侯爵府

睛靈勳章

liwoodma 寫道:
Meisuen

我都要打多電話比Miss先...

:tongue: :tongue:

男爵府

MEISUEN,

好呀, 幾時都standby ga!!!

Meisuen 寫道:
pat,

係啦bk成日down! 不如30/9 (fri) lunch 點睇?
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

各位朋友你地有無留意新自由講場個邊出左個 post 係關於 d post 保持住係 2000, 如果你地想再用呢個 topic 講, 不如開個 part two 再傾, 咁樣可以保持 bk 順暢 d, 謝謝!!

CLICK HERE

男爵府

catjeffcat,

thanks 你既提醒 :-P

all sister,

pls click PART 2
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

大宅

Morning!!

首頁

尾頁

跳至