意見反饋
義工
[2004年或之前] 能恩低敏H.A.1

大宅

國民生產總值:2358

2018勳章

能恩低敏H.A.1

我想買您們的能恩低敏H.A.1 sample.
有興趣請pm我價錢和size (400g or 900g).

大宅

國民生產總值:1316

Re: 能恩低敏H.A.1

pls check pm

大宅

國民生產總值:3873

醒目開學勳章

我有您要的能恩低敏H.A.1 sample 1 大罐(未開封)
有興趣請P.M.價錢
(最好在地鐵沿線交收)

大宅

國民生產總值:1806

Please Check PM

大宅

國民生產總值:1806

大宅

國民生產總值:1182

我都有兩罐400g.有一罐開過,但就未食過. :lol:
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2008-02-15/oscar_fung.html

複式洋房

國民生產總值:349

我有兩罐能恩低敏H.A.1 (一大一小罐)
有興趣請email給我
[email protected]
Adrian Growth Timeline

洋房

國民生產總值:172

我都有一罐能恩低敏1號(sample size).如有興趣,請pm我. :wink: 本來我細仔最初都係食呢隻,但佢食得好密,姑娘話能恩低敏奶粉比普通奶粉烯d,可能我細仔大食,所以我地轉咗比佢食S26低敏,好似好d,希望佢可以快d介夜奶,可惜依家仲要食夜奶 :-( 你地有無呢d問題呀? ?-(

別墅

國民生產總值:626

I also have one 能恩低敏1號 (900g), want to exchange one S26 no. 1 (prefer 900g). Exchange at Central. Pls PM me if someone is interested.

大宅

國民生產總值:4073

fishkar,

我囡囡而家食緊nestle ha 1, 不過, 我剛把s26 送了給朋友, 妳可以平讓給我嗎?

別墅

國民生產總值:626

siuman 寫道:
fishkar,

我囡囡而家食緊nestle ha 1, 不過, 我剛把s26 送了給朋友, 妳可以平讓給我嗎?

siuman,

I am sorry that i have already given to another mother today. Sorry.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.