意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 19|主題: 123419

有冇bk媽咪試過瑪花或皇室纖體

民房

國民生產總值:7

有冇bk媽咪試過瑪花或皇室纖體

有冇bk媽咪試過瑪花或皇室纖體? :lol:

大宅

國民生產總值:3821

Re: 有冇bk媽咪試過瑪花或皇室纖體

瑪花涷到病,咪試~

別墅

國民生產總值:804

咁到最後瑪花幫唔幫到你減肥?
konekobb 寫道:
瑪花涷到病,咪試~

民房

國民生產總值:7

你參加瑪花的纖體療程,需要多少錢?佢幫唔幫到你呀? :wink:
konekobb 寫道:
瑪花涷到病,咪試~

別墅

國民生產總值:652

我四年參加過瑪x 扎咗成兩三個月, 每次都係扎身,一時扎暖話排水, 一時扎涷話消脂, 總之比幾萬蚊 , 減得幾磅, 仲要買佢嘅產品返屋企用. 我做緊時係夏天 ,做完涷扎之後, 出到街成30度都覺得涷, 怕怕 ! d sales sell 得好勁! 成日問妳有幾多張信用卡, 叫妳分開碌 ! 佢真係好煩 !

洋房

國民生產總值:55

Nonna 寫道:
我四年參加過瑪x 扎咗成兩三個月, 每次都係扎身,一時扎暖話排水, 一時扎涷話消脂, 總之比幾萬蚊 , 減得幾磅, 仲要買佢嘅產品返屋企用. 我做緊時係夏天 ,做完涷扎之後, 出到街成30度都覺得涷, 怕怕 ! d sales sell 得好勁! 成日問妳有幾多張信用卡, 叫妳分開碌 ! 佢真係好煩 !

我聽個 fd講,瑪花剩係靠扎身,又無乜機可以做,佢先至唔揀喺瑪花減,而走去第二間做,佢話效果都幾好呀!!!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.