美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日終於買amway護膚品,希望好用啦!

如題 :lol:

伯爵府

Re: 今日終於買amway護膚品,希望好用啦!

係你自己入會or你friend係會員?
點樣入會? d野貴唔貴?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

vivienmak:

我入

大宅

vivienmak :

d護膚品一d都唔貴,好唔好用就唔知,我都試緊下次話你知。
:-P

RL

大宅

我覺得美白精華好work!!

大宅

konekobb ,
有無d多資料??
Thks!

konekobb 寫道:
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

大宅

konekobb :

美白精華係唔係長長地樽架?有冇用過按摩膏啊? :lol:

RL

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我覺得 按摩膏 & 磨沙膏 幾好用

如果唔 "arm" 用 30日內可以 換貨架, 要 keep 住張單啊....
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

你地可以去 Amway 個網睇下

http://www.amway.com.hk/amwayNew/html/chi/product/cata_02.asp?cate_id=1008&prd_id=789

iris_yu_him 寫道:
konekobb ,
有無d多資料??
Thks!

[quote]
konekobb 寫道:
[/quote]
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

複式洋房

:-P 我也是用Amway的護膚品哦~對我來說很不錯!價錢又不貴...最重要的是用得不好可以在一個月內退貨!他們也有美容師可幫你測試皮膚及提出建議...不過,要找介紹人是否有測試劵,要不就要買滿1000元護膚品才有一張測試劵哦~

首頁

尾頁

跳至