意見反饋
義工

產前產後 今日: 0|主題: 240881

媽咪唔夠奶水,點好呢??

禁止訪問

國民生產總值:2585

媽咪唔夠奶水,點好呢??

男爵府

國民生產總值:8794

Re: 媽咪唔夠奶水,點好呢??

煲多D木瓜魚湯..比BB埋身食多D..

大宅

國民生產總值:4703

Yes, you have to let your baby to suck your nipple more so that your milk will be increased. You have to drink more soup, take more rests. You have to know that baby suckiing is different than pumping. Don't give up and the more the baby sucking, the more your milk will be made. You can go to the breast-feeding tropic to review.
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

大宅

國民生產總值:3635

畀面勳章

飲多d 鮮奶。

禁止訪問

國民生產總值:25295

醒目開學勳章

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

用木瓜煲多d湯啦...同埋要比bb埋多d身...因為要比bb多d吮個乳頭...先可以增加多d奶水...其實唔一定要飲奶先比個bb埋身...你得閒無事做個陣時可以嚐試比bb埋多d身...

[url=http://lilypie.com][img]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.