自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

之前係百佳都見過隻出奇蛋比人偷左個玩具 ....

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我地真係要認真教育我地的下一代,如果唔係,有樣學樣,將來點算?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

買野真係要望真d

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

我見過一男一女外籍少年,
一路拿朱古力咬一口食,然後放低,
一路嬉戲!!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

禁止訪問

伯爵府

原帖由 arale1668 於 09-8-20 09:23 發表
mouth:mouth:" />mouth:" />

順帶又講下..我見近排去超市或便利店,好多人拎左樽野飲時,已開黎飲..有時係counter排隊俾錢,已見佢枝野少左一半...我以前係未見過的..乜唔係未俾錢既物件,都仲未屬於自己既咩? 可以開黎飲既? 定我大鄉里 ...
大把依d人喇...舊時我做過惠康收銀都見唔少依d人~上次係黃埔吉之島,我前面排緊隊果對父子都係咁,仲係個爸爸教個仔咁做既添~個仔話好口渴..個爸爸即刻開左支野飲比個仔飲,我諗個仔唔好意思掛,個爸爸就同佢講"唔驚~我地又唔係唔比錢,d姐姐唔會鬧你架,飲完先比錢都得架!!"我都廢時理佢地呀,雖然話好口渴姐都唔係連果一陣都等唔到呀,個個都係咁就死喇,你話你會比錢姐..咁係裡面食/飲左都唔知你地比左錢未架喇~

大b駿逸細b駿晞

首頁

尾頁

跳至