自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

上星期, 同仔女去左海灘, 甘為左方便看到d 小朋友就坐近海邊, 但都有幾十步的距離, 甘果樹已經有一個女人, 無著泳衣, 坐左係沙灘, 佢前邊就有一個2歲大左右的小朋友, 著背心, 底褲係樹玩沙

個阿爸就行來行去

甘我就坐佢吾夠5-10步距離

甘一直都相安無事

點知.............奇景黎啦

個小朋友叫話要去廁所

個阿媽叫佢, 你除褲all 啦

阿爸話, 後邊有更衣室有廁所, 去廁所啦

阿媽話, 驚乜者, 除啦除啦

之後阿仔真係除褲, 還要面向住我, 係沙上邊all

頂.............

阿媽還好enjoy 好開心, 話阿仔叻仔, 再用好大部果d相機(即係有晒長短鏡果d)黎影阿仔係沙灘all 尿的奇景

你們做吾做得出? 我就真係做吾出啦....................我隻佬話, 吾係看小佢地, 阿媽似係大陸人(講野有口音)

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

又係班大6人!

珍珠宮

好媽媽勳章

邊個灘 ???
有無公德心嫁佢 !!!!
教個仔周街痾!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有冇攪錯呀, 咁樣叫小朋友尿vv

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咩人嚟架
     [em:14: ]

侯爵府

原帖由 小露比* 於 09-8-20 09:55 發表
邊個灘 ???
有無公德心嫁佢 !!!!
教個仔周街痾!!!

唉.............真係吾想講邊個海灘
但我老公講左一句, 你幾時見到淺水灣, 會有甘架.........

個海灘, 污糟到呀..................我個仔落水, 玩玩下, 又執一個蝦條袋上黎, 一陣又執個膠袋, 一陣又多個水樽, 我叫佢你吾好再執啦, 佢話, 吾得啦, 個海灘好多垃圾, d 人都吾環保既................

我幾年無去海灘, 估吾到, 依家污染到甘既程度.......連d 人都...................

如果阿媽, 拿個膠袋裝住d 尿尿, 再丟去垃圾桶, 我都覺得正常d 呀, 因為都知小朋友玩起上黎真係吾願去, 一急就要即all, 但真係無理由, 自己個仔都係樹玩緊沙, 就叫個仔對住堆沙去all..........還要影埋相.........真係救命

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

衰過畜牲

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

如果個仔話痾 poo poo 你估佢會唔會又叫個仔係沙上面痾啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 hinhinmummy 於 09-8-20 10:06 發表

唉.............真係吾想講邊個海灘
但我老公講左一句, 你幾時見到淺水灣, 會有甘架.........

個海灘, 污糟到呀..................我個仔落水, 玩玩下, 又執一個蝦條袋上黎, 一陣又執個膠袋, 一陣又多個水樽, 我 ...

真係離哂大譜喎個媽咪 !!!!!

你個仔都好叻,,識環保 !!

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

d 大陸人真係咩都夠膽死

有一次我係女廁見到個大陸女人 ,
係個洗手盆到 , 同個 2 歲幾既男仔痾 "廖"

真係諗起都想

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

你影低佢, post 上網啦.

男爵府

屙完係咪好似D貓貓狗狗咁搵沙遮住當無事?

大宅

大宅

畀面勳章 大廚勳章

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

行兩部都懶

珍珠宮

畀面勳章

已經好耐無係香港沙灘游水啦...真係好污漕架!!

大宅

咩人嚟架

大宅

原帖由 lovebabyching 於 09-8-20 10:57 發表

大宅

原帖由 lovebabyching 於 09-8-20 10:57 發表

首頁

尾頁

跳至