跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 miumiu29 於 09-9-7 18:52 發表
其實我可以做個果攪手的...咁不如定10前星期四前入數好嗎? 因咁多人,怕酒店無位啊~

其實我想問下..7折個個係openrice做既折扣嗎?
咁如果我地print 兩張去 訂位, 到時分開兩張埋單..咁大家都會係7折law~ 咪唔會有d75折有d7折咁樣law~
好唔好呀?

大宅

原帖由 miumiu29 於 09-9-7 18:52 發表
其實我可以做個果攪手的...咁不如定10前星期四前入數好嗎? 因咁多人,怕酒店無位啊~

咁辛苦你喇...都pm你個acc俾我丫..到時我地入左錢就報到...到時拎番入數紙cfm..係咪咁樣最好???

大宅

原帖由 Rachel208 於 09-9-7 20:46 發表

其實我想問下..7折個個係openrice做既折扣嗎?
咁如果我地print 兩張去 訂位, 到時分開兩張埋單..咁大家都會係7折law~ 咪唔會有d75折有d7折咁樣law~
好唔好呀? ...

係囉..分單咪得囉...又或者如果多左1,2個人...同佢傾傾應該都可以做到個7折掛...唔得既咪分單囉..到時坐埋一齊..仲有book位提一提睇下可唔可以俾個方便d既位..你知我地幾倫盡嫁啦...kakakaka

複式洋房

各位mammy,
唔好意思啊,我19號來唔到。事原我老公個婆婆前兩個禮拜去左,早幾日收到奶奶通知個喪禮會安排係19 & 20號依兩日,我老公要參與而唔可以陪我來。

請大家登記自己"參與人數" 啦!! **仲有冇baba參加呢??**
地點: 皇家太平洋酒店
日期: 19/9/2009
時間: tea buffet, 3:15 - 5:15pm
價錢: $158 (恒生咭享有7折)
最後報名日期: 31/8/2009
CFM
1) miumiu29 (19) [1人]
2) lai_tat (12, 19) [1人]
3) koey5 (5, 12, 19) [1人]
4) Rachel208 (5, 12, 19) [1人]
5) babehim (19)
6) jamiek (5, 12, 19) [1人]
7) pretty_alien (19) [2人]
8) meme22wong (19) [1人]
9) TOBYYAN (5, 12, 19) [1人]
10) usahana (12,19) [1人]
11) LeungBBB (5, 12, 19) [2人]
12) kuongcoco (19) [2人]
13) yan00 (12, 19) [1人]
14) nikkipang (12,19) [1人]
15) gcywong (5,12,19) [1人]
16) 小解太 (12,19) [1人]
17) bebe021116 (5, 12, 19) [2人]
18) cornercheung (19) [1大1小朋友1.5歲]

大宅

原帖由 miumiu29 於 2009-9-7 18:52 發表

咁麻煩你啦...PM A/C 比我吧..我兩位架..

大宅

各位mammy,
請出席者在 9月10日(四)中午12點前完成以下步驟..

1. PM/留MSG比 MIUMIU29 - 取銀行入帳戶口, 先付酒店要求的留位訂金(每位$50)
2. 入帳後, 將info PM/留MSG比 MIUMIU29, 加埋contact no.
3. 存款單據 - 請好好保存, 出席時帶埋去作確認..

請大家盡快回覆!!!

地點: 皇家太平洋酒店
日期: 19/9/2009
時間: tea buffet, 3:15 - 5:15pm
價錢: $158 (暫時20位有openrice 七折優惠, 其他恒生咭享有75折, )
最後付按金日期: 2009/9/10 中午12前
是次聚會聯絡人: miumiu29 (特別多謝她幫忙)

出席者清單:
1) miumiu29 [1人]
2) lai_tat [1人]
3) koey5 [1人]
4) Rachel208 [1人]
5) babehim [1人]
6) jamiek [1人]
7) pretty_alien [2人]
8) meme22wong [1人]
9) TOBYYAN [1人]
10) usahana [1人]
11) LeungBBB [2人]
12) kuongcoco [2人]
13) yan00 [1人]
14) nikkipang [1人]
15) gcywong [1人]
16) 小解太 [1人]
17) bebe021116 [2人]
18) cornercheung [1大 + 1小朋友1.5歲]
全數合共 22大人 + 1小朋友

別墅

我已print out 咗2張優惠券出來,到時book位再問下佢可否分2張單呢~
同埋已pm啲a/c info給你們

係小牛仔嚟~

男爵府

牛年勳章

真係唔該晒miumiu29...

別墅

唔駛客氣~

原帖由 lai_tat 於 09-9-8 11:05 發表
真係唔該晒miumiu29...

係小牛仔嚟~

大宅

我已經收到pm喇!
真係麻煩晒妳miumiu29呀~
我會盡快去入數, Thanks~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 miumiu29 於 09-9-8 10:26 發表
我已print out 咗2張優惠券出來,到時book位再問下佢可否分2張單呢~
同埋已pm啲a/c info給你們

miumiu29,
我想話呢... 佢間酒店的網頁寫明用恒生咭有7折喎. 我個朋友之前去食, 係有7折bor. 會唔會係個接線生講錯咗, 以為你哋食 lunch buffet 呢?

折扣優惠
- 由2009年8月1日至9月30日,恆生信用咭可享下午茶及宵夜自助餐7折優惠;自助午餐及自助晚餐75折優惠

http://www.sino-hotels.com/The_Royal_Pacific_Hotel_and_Towers/tc/Dining_and_Entertainment/Cafe_on_the_Park.aspx

別墅

等我晏啲再打去問下先,因之前打去已問了,個服務生都係話75折...可能係佢攪錯都唔定,但我都有講係下午茶

原帖由 Wong_C_Lai 於 09-9-8 11:49 發表

miumiu29,
我想話呢... 佢間酒店的網頁寫明用恒生咭有7折喎. 我個朋友之前去食, 係有7折bor. 會唔會係個接線生講錯咗, 以為你哋食 lunch buffet 呢?

折扣優惠
- 由2009年8月1日至9月30日,恆生信用咭可享下午 ...

係小牛仔嚟~

大宅

miumiu29,

這次真係麻煩哂你, 唔該哂你..
兩位, 剛入左數比你啦..
PLS CHECK PM.

大宅

miumiu29,

kuongcoco 在part 3 中留言未能出席 (her msg 2009-9-8 13:54)

得番20人+1小朋友, 可以全用openrice offer la..

出席者清單: (updated on 2009/9/8 14:35pm)
12) kuongcoco [2人] --> 2009-9-8 13:54 她留言未能出席
18) cornercheung [1大 + 1小朋友1.5歲]

最後合共 20大人 + 1小朋友

大宅

Mr.s_Fung 都會去架~加多個呀~ thanks~

別墅

我剛打咗電話去問...恒生咭係有7折的(因找咗個經理問)...同埋口頭落咗個 booking,他話可以星期五前把總數按金(e.g.20人就$1000)bank in給酒店就 ok...
tea buffet 時間係: 15:15-17:15
我落咗 歐陽太太 個名議訂枱呢~
現在暫時係 20個大人, 1個1.5yrs小朋友...
若大家入咗數,記住通知我做返個record,咁等我可以星期四下午去入數給酒店confirm, thanks~

係小牛仔嚟~

禁止訪問

大宅

我都會去呀~!!!
小嵐*要健康快樂咁長大呀!!!

別墅

出席者清單: (updated on 2009/9/9 08:41am)
12) kuongcoco [2人] --> 2009-9-8 13:54 她留言未能出席
19) mr.s_fung [1人]

最後合共 21大人 + 1小朋友

係小牛仔嚟~

大宅

原帖由 miumiu29 於 09-9-9 08:41 發表
出席者清單: (updated on 2009/9/9 08:41am)
6) jamiek ...

Hello~ 我已經入左$50俾妳喇!
麻煩妳Check下, Thanks~

首頁

尾頁

跳至