烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

北京道1号, 係咪有間叫Aqua Restaurant

請問係食mud架? 有冇好介绍? How much per person?

子爵府

好媽媽勳章

Re: 北京道1号, 係咪有間叫Aqua Restaurant

食日本fusion菜, 環境一流, 食物就一般, 無話特別好食, 價錢都幾貴. 我果時有minimum charges, 每人最低消費$380+10%(好似係), 但唔好指意用$380就可以食得飽落樓囉.

大宅

Re: 北京道1号, 係咪有間叫Aqua Restaurant

阿早

唔該哂! 又冇其他意見?

洋房

Re: 北京道1

Poor service! 佢地真係唔志在做咁架! d野食真係真係好普通. ?-(

Don't worry, Be Happy!

大宅

阿早! 寫道:
食日本fusion菜, 環境一流, 食物就一般, 無話特別好食, 價錢都幾貴. 我果時有minimum charges, 每人最低消費$380+10%(好似係), 但唔好指意用$380就可以食得飽落樓囉.

too expsensive I choose the Japan buffet

別墅

環境好, 但價錢貴, 食物就OK啦.

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Expensive but food is just so-so

複式洋房

Can only say "expensive" but food & service are so so only. I think any one at Soho is better than this, only the view is different.

首頁

尾頁

跳至