嬰兒用品

跳至
[玩具] Kelly

首頁

尾頁

大宅

Kelly <尿尿公仔>

就出 好得意, 一按Kelly 個肚子會"小便", 教導幼兒如廁; 另外, <甩牙 Kelly> (Tooth Time Kelly) , 係模仿幼兒換牙仔既情況, 鍾意 Barbie 個妹妹 Kelly 既家長/ 小朋友, 密切留意喇 (預算售價 $ 79.90/ 個)
  Love your family!

大宅

Re: Kelly <尿尿公仔>

大宅

2mings,

你 & 女女都係 Kelly 既 fans 呀? 我女都係呀- 佢勁鍾意 Kelly...細細粒

大宅

瑩瑩
我同囡囡都唔係 Kelly 既 fans, 不過我都起碼買在8個唔同款既 Kelly 俾佢地, 因為我係囡囡們既 fans!見到得意既野,就會忍唔住手買俾佢地!

大宅

各位 Kelly Fans
<甩牙 Kelly> 同 <尿尿 Kelly> 係 Sogo 有得賣啦!售@$79.9

大宅

Thanks, 2mings!

大宅

除左Sogo之外,仲有乜地方有呢?九龍有冇? ?-(

大宅

我有一盒賣$50, 有興趣請PM我.
可於佐敦, 尖沙咀, 葵芳, 灣仔, 筲箕灣交收.

Photo pls. click

大宅

2mings,

你有無買呀??可否post d相出來睇睇, 我想買<甩牙 Kelly>呀, 其實<尿尿 Kelly>我都想買, 不過我個係囝, 唔係咁好

大宅

Hi yuiyuibb,
Kelly 得女仔公仔,怕者唔啱你個囝囝.:-|

Tooth Time™ Kelly&reg; Doll

Tinkle Time™ Kelly&reg; Doll

民房

沙田玩具反x城有得賣

首頁

尾頁

跳至