意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 41|主題: 149461

$ 999 (5 日) 泰國布吉

大宅

國民生產總值:4143

$ 999 (5 日) 泰國布吉

咁平, 但問你地如果真係有假期/時間 & 錢, 仲會唔會去?

資料自今日"萍果", 詳情可打電話去問 (2315 2000)
  Love your family!

大宅

國民生產總值:4657

2018勳章

Re: $ 999 (5 日) 泰國布吉

no !!

大宅

國民生產總值:2785

仲去布吉???

民房

國民生產總值:68

真係唔敢好la.

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:5225

真係呀! $999 五日 9-13/2 都得.
最後今日報名. 有無人有20/1 0既報紙? 而又係中上環區?

男爵府

國民生產總值:5225

唔駛啦! 再打電話問多次, 另一個又話新年無得用$999. 係$2299

男爵府

國民生產總值:5379

好媽媽勳章

no !!

複式洋房

國民生產總值:137

聽講好似有幾間都有呢個"三人去比二人價錢"呢個優惠~

子爵府

國民生產總值:13635

就算整好,最好等一排先,o的水同環境都未完全攪掂,仲可能會有o的傳染病tim. 仲有咁多人都未搵到,會唔會游下水時見到o家,都係平易莫貪.

別墅

國民生產總值:624

都係唔好啦, 就算無野, 都唔最諗起d咁唔開心既事.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.