烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人近期去過會展食buffet?

因為有promote幾抵,所以想知佢o的野得唔得

子爵府

好媽媽勳章

Re: 有無人近期去過會展食buffet?

我前排去食過, 覺得無以前咁好咁多野食, 可能而家d酒店都搞得有聲有色啦, 無左以前果種好正既感覺, 但都唔差.

男爵府

因為而家6-12位有75折,咁我覺得幾抵,所以想試下,咁你話好唔好去試?會唔會好少野食架?

子爵府

好媽媽勳章

唔會好少野食. 我既意思係, 以前一諗食buffet, 最正一定係會展無走雞, 但係而家d酒店開始搞下d特色, 會展就無左果種好正好正既感覺囉.

如果純為家庭/朋友聚會, 而唔係志在要搵好正既buffet(為左食而食), 我覺得會展ok架.

男爵府

happyvv,

請問而幾錢(7折)後, 優惠至幾時 ?? thanks 

男爵府

Mon-Thur $318+10%x25%off
Fri-Sun $338+10%x25%off
不過以上優惠只係6-12位
如果用338來計都唔洗$280,我覺得都萛幾抵,同埋至到三月尾

如果3-5位就8折

男爵府

thanks happyvv

男爵府

feeling同阿早一樣~~覺得無以前咁好咁多野食,無左以前果種好正既感覺, 但都唔差.有折都食得過o既
不要讓孩子走上安逸之路,教他面對挫折,要讓他有一種危機感,培養抗逆能力。

男爵府

好媽媽勳章

但係由於太多人既關係, 好似去咗街市咁!!

男爵府

有無人知定坐電話 ?? thanks

首頁

尾頁

跳至