意見反饋
義工
跳至
[2004年或之前] 邊度打5合1針呀?

複式洋房

國民生產總值:253

邊度打5合1針呀?

各位媽咪,
你地會否給bb打5合1針?
那裡有得打? 幾錢呢 ?
thanks!

複式洋房

國民生產總值:349

Re: 邊度打5合1針呀?

你想唔駛錢打
可以參加香港大學"輪狀病毒疫苗"
查詢熱線26324305, 28554635

別墅

國民生產總值:626

我打算去私家診所。

大宅

國民生產總值:4343

我打算去私家診所,係旺角中心,我問過$320,
專睇兒科,等囝囝到2個月就同佢打. :lol:

別墅

國民生產總值:626

Sammiy 寫道:

可否透露e生姓名及電話地址? thanks.

洋房

國民生產總值:243

I want to know as well! I have checked one in a public housing estate in Ho Man Tin. They charge $600!!!

複式洋房

Sammiy 寫道:

Sammiy,
可否pm間診所的資料給我呀? 我問咗一間在屯門的診所要$700, 很貴!

大宅

國民生產總值:4343

電話:23904887 潘錦輝
我未去打針,2月頭才BOOK,
呢個e生都係BK嘅媽咪(小兵)介紹 :mrgreen:

大宅

國民生產總值:4073

Sammiy,

支針係邊間藥廠, 我聽人講gsk係會貴d架! 我問過屋企附近兒科醫生, 每支$450 (gsk)

大宅

國民生產總值:2697

lindachan
我囡囡o向屯門置樂打針 (gsk藥廠), $500咋~

大宅

國民生產總值:2333

2018勳章

其實五合一有兩隻架..所以有平貴....

gsk=格蘭素,係貴d果隻,,係冇細胞既五合一,,有20%會發燒

up to HK$400

hap=係平d果隻,,係有細胞既五合一,,有40%會發燒..
about HK$ 300 to 350

應該只有呢兩間出五合一針...

我上年去BB展,有張coupon...優惠約HK$400 一支.
但只幾個地區...

大宅

國民生產總值:2333

2018勳章

Siuman,

你屋企附近兒科醫生係邊個?
我想比較下,因為張coupon限地區,如果打最多沙田或太子

洋房

國民生產總值:243

Just call the dr. The nurse said it's not gsk. Apart from the probability of getting fever, anyone knows any other differences between gsk and the other manufacturer's, particularly on the performance?

efm

Sammiy 寫道:
電話:23904887 潘錦輝
我未去打針,2月頭才BOOK,
呢個e生都係BK嘅媽咪(小兵)介紹 :mrgreen:

大宅

國民生產總值:4073

彭錦強呀!

複式洋房

利太~ 寫道:
lindachan
我囡囡o向屯門置樂打針 (gsk藥廠), $500咋~

利太,
在置樂邊間呀? 咁打完有冇副作用呢?
thanks! :lol:

大宅

lindachan

源秉佳醫生
屯門青河坊麗寶大廈60號地下
tel : 2450 4521
星期一至六 7am to 1130am, 5pm to 9pm
星期日及公眾假期 830am to 1 pm

醫生打針好快, bb只係喊左幾秒就收聲la. 我bb打第一支針時有少少燒, 不過唔駛食藥轉頭就退左, o岩o岩呢個星期日打左第二支針, 無燒, 食奶訓覺正常.

不過呢個醫生我只係會打針搵佢, 因為我覺得佢唔夠pro. 我問過佢bb幾多度燒要食退燒藥, 佢竟然話 37 度 =.=

複式洋房

THANK YOU!

民房

國民生產總值:1

To Chang_bb1215, Thank you so much. I have just registered as the sample of vacinnation.

[quote]你想唔駛錢打
可以參加香港大學"輪狀病毒疫苗"
查詢熱線26324305, 28554635

別墅

國民生產總值:653

利太,

咁你會轉邊個兒科醫生呀? 我都係住置樂wor..你住邊頭呀?

大宅

lovely_jac

我都未決定到bb 會跟邊個兒科醫生ar, 應該係 黃小山掛, 因為我奶奶都係睇開佢.

我住錦暉ar, 得閒搵我出黎飲茶丫 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.